|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 461, 462, 463 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
jeanne napisał: | Siedzimy u brata, śmieję się żeby pożegnała się z samochodem od poniedziałku, to ta, że ONA MI SAMOCHODU NIE DA. No to strzeliłam, że w takim razie wielka szkoda, że nie mam takiej babci, która by mi zasponsorowała samochód jak mojemu drugiemu bratu. Tak jestem podła, ale chodzi o sam fakt - po co mi dawała na to prawko skoro nie planowała mi pozwalać prowadzić?-,- Bez sensu. |
Jak to nie wiesz, przecież masz zapracować i kupić sobie samochód, jak możesz wymagać żeby Ci dawała :hahaha:
A tak serio to faktycznie bez sensu.
jeanne napisał: | Ja go uwielbiam. Pytam się go co w szkole ciekawego. To co mi odpisał? "Szczerze to nic! Syf kiła i malaria!". Jest taki pocieszny, że hoho Very Happy |
:)
jeanne napisał: | Ja sobie uświadomiłam, że to praktycznie już połowa 1 semestru... Nie zdam za nic tej matury na 90%... |
Ja o tylu nawet nie myślę. Już widzę te próbne -,-
jeanne napisał: | Mi dzisiaj jeden odpadł, chlip chlip. A nie wiem, do jakiej pracy mogłabym teraz iść, a kasę mi trzeba. |
Moje na razie wszystkie się trzymają. A miałabyś w ogóle czas?
jeanne napisał: | Ale wyszło wam to genialnie! Wcale nie sztywno, idealnie! |
No jest dobrze :)
jeanne napisał: | Julka pomóż mi :C Nie wiem, które z tych zdjęć wydrukować i nakleić na zeszyt :C |
O rany trudny wybór. Jedno z tych dwóch?
|
|
Nie 19:08, 21 Paź 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: |
Jak to nie wiesz, przecież masz zapracować i kupić sobie samochód, jak możesz wymagać żeby Ci dawała hahaha
A tak serio to faktycznie bez sensu.
|
Żeby się nie zdziwiła, jak kiedyś ja ich będę traktować w ten sam sposób 8)
Nie dogadaliśmy się 8) Tzn. on powiedział, że nie zgadza się ze mną, ale nie chce mu się ze mną kłócić. o.O
Ale on ogólnie mnie i wielu rzeczach nie potrafi zrozumieć, wychodzi jego wiek o.O Np. nie potrafi zrozumieć,że nie potrafię wyrzucić książek o.O
Ja o tylu nawet nie myślę. Już widzę te próbne -,- |
To pomyśl o próbnych u mnie w szkole to ci sie humor poprawi :D
Moje na razie wszystkie się trzymają. A miałabyś w ogóle czas? |
Jakby się chciało to by się wszystko zmieściło... Najpóźniej ze szkoły wychodzę o 3, więc...
O rany trudny wybór. Jedno z tych dwóch? |
I teraz ja będe musiała wybrać z tych 2? Bu ;C
|
|
Wysłany:
Nie 19:25, 21 Paź 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | To pomyśl o próbnych u mnie w szkole to ci sie humor poprawi Very Happy |
To nie będziecie mieć w listopadzie z Operonu?
jeanne napisał: | Nie dogadaliśmy się Cool Tzn. on powiedział, że nie zgadza się ze mną, ale nie chce mu się ze mną kłócić. o.O
Ale on ogólnie mnie i wielu rzeczach nie potrafi zrozumieć, wychodzi jego wiek o.O Np. nie potrafi zrozumieć,że nie potrafię wyrzucić książek o.O |
Z czasem dorośnie i zrozumie xD
jeanne napisał: | Jakby się chciało to by się wszystko zmieściło... Najpóźniej ze szkoły wychodzę o 3, więc... |
U mnie w gimnazjum najwięcej- ulotki, hostessy w sklepach, jedna załatwiła sobie w piekarni. Teraz to nie wiem, jeden znajomy z liceum chyba instalacja routerów a kiedyś coś z byciem administratorem stron. Nie mam pojęcia jak sobie to załatwił.
jeanne napisał: |
I teraz ja będe musiała wybrać z tych 2? Bu ;C |
No hej ograniczyłam Ci wybór do 2 z 11 :hahaha:
|
|
Nie 19:50, 21 Paź 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To nie będziecie mieć w listopadzie z Operonu? |
Nie wiem o.O Chyba tak. Ale chodzi o to, że u mnie ludzie już od września sie do nich przygotowują, więc pomyśl o wynikach :D
Z czasem dorośnie i zrozumie xD |
Z zazdrości o mnie nie wyrośnie chyba o.O Ale umie przepraszać :D
U mnie w gimnazjum najwięcej- ulotki, hostessy w sklepach, jedna załatwiła sobie w piekarni. Teraz to nie wiem, jeden znajomy z liceum chyba instalacja routerów a kiedyś coś z byciem administratorem stron. Nie mam pojęcia jak sobie to załatwił.
|
A to mój brat też to robił. Wszystkim znajomym naprawiał komputery ^^
No hej ograniczyłam Ci wybór do 2 z 11 hahaha |
Zrób coś bo siedzę i sie zastanawiam, a jutro mam kartkówkę z chemii, test z matmy i 2 biologie i na nic nie umiem bo mnie przez ostatni tydzień w szkole nie było :D
|
|
Wysłany:
Nie 20:09, 21 Paź 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Nie wiem o.O Chyba tak. Ale chodzi o to, że u mnie ludzie już od września sie do nich przygotowują, więc pomyśl o wynikach Very Happy |
Ok to jakaś pociecha :hahaha: Myślałam, że od pierwszego dnia w liceum? :hahaha:
jeanne napisał: | Z zazdrości o mnie nie wyrośnie chyba o.O Ale umie przepraszać Very Happy |
Eh no dobre przeprosiny też się liczą :)
jeanne napisał: | A to mój brat też to robił. Wszystkim znajomym naprawiał komputery ^^ |
Za to Ty mogłabyś robić grafikę na jakieś strony :)
jeanne napisał: | Zrób coś bo siedzę i sie zastanawiam, a jutro mam kartkówkę z chemii, test z matmy i 2 biologie i na nic nie umiem bo mnie przez ostatni tydzień w szkole nie było Very Happy |
Idź do nauki! Chyba, że wolisz roztrząsać problem:" Jula ratuj muszę z kimś porozmawiać, bo tylu facetów chce ze mną być, a do swojego chłopaka już nic nie czuję". Że tak powiem jestem idealną osobą do problemów w tym stylu. Wychodzi, że jestem przeraźliwie monotonna i traktuję uczucia serio...
|
|
Nie 20:24, 21 Paź 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ok to jakaś pociecha hahaha Myślałam, że od pierwszego dnia w liceum? hahaha |
O tym to juz nie mówię:hahaha: Dzisiaj dostałam notatki od naszego klasowego idola *,* No trochę mi podupadł, jak zobaczyłam "chamują" i jak zamiast w temacie "uklad nerwowy" to on miał pokarmowy. Nie uważa na lekcji!
Eh no dobre przeprosiny też się liczą Smile |
Ja nie lubię jak mnie ktos przeprasza, bo mi wtedy głupio o.O
Za to Ty mogłabyś robić grafikę na jakieś strony Smile |
Robilam, ale to tak bardzeij po znajomości ^^ W ogóle mój brat jest dziwny o.O Ma jedne studia skończone : turystyka i rekreacja, drugie skończył też coś o zarządzaniu sieciami, teraz zaczął 3 - resocjalizacja o.O A pracuje jako serwisant maszyn bankowych o.O
Cytat: | " Jula ratuj muszę z kimś porozmawiać, bo tylu facetów chce ze mną być, a do swojego chłopaka już nic nie czuję". Że tak powiem jestem idealną osobą do problemów w tym stylu. Wychodzi, że jestem przeraźliwie monotonna i traktuję uczucia serio... |
Ja wlaśnie Kamilowi powiedziałam, że co jak co ale odnośnie tego, że nie będę grać na 2 fronty to mu daje 100% pewność.
Nienawidzę ludzi tak w ogóle. Na wszystkich się praktycznie zawiodłam.
|
|
Wysłany:
Nie 20:57, 21 Paź 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | O tym to juz nie mówięhahaha Dzisiaj dostałam notatki od naszego klasowego idola *,* No trochę mi podupadł, jak zobaczyłam "chamują" i jak zamiast w temacie "uklad nerwowy" to on miał pokarmowy. Nie uważa na lekcji! |
Skandal :hahaha:
jeanne napisał: | Ja nie lubię jak mnie ktos przeprasza, bo mi wtedy głupio o.O |
Ja nie pamiętam kiedy ktoś ostatni raz mnie tak serio przepraszał.
jeanne napisał: | Robilam, ale to tak bardzeij po znajomości ^^ W ogóle mój brat jest dziwny o.O Ma jedne studia skończone : turystyka i rekreacja, drugie skończył też coś o zarządzaniu sieciami, teraz zaczął 3 - resocjalizacja o.O A pracuje jako serwisant maszyn bankowych o.O |
Co Ty chcesz on się przystosowuję do sytuacji na rynku i jest gotów na wszytsko :hahaha: A w czymś związanym z tym zarządzaniem sieciami nie znalazł pracy czy nie chciał?
Cytat: | Ja wlaśnie Kamilowi powiedziałam, że co jak co ale odnośnie tego, że nie będę grać na 2 fronty to mu daje 100% pewność. |
I jak zareagował?
Cytat: | Nienawidzę ludzi tak w ogóle. Na wszystkich się praktycznie zawiodłam. |
A co ja mam powiedzieć? Też.
|
|
Nie 21:16, 21 Paź 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nawet nie będę mogła się z niego śmiać, bo on ne wie, że mam jego notatki o.O
Ja nie pamiętam kiedy ktoś ostatni raz mnie tak serio przepraszał.
|
Czasem tak jest lepiej...
Co Ty chcesz on się przystosowuję do sytuacji na rynku i jest gotów na wszytsko hahaha A w czymś związanym z tym zarządzaniem sieciami nie znalazł pracy czy nie chciał?
|
W sumie to nie wiem. Bujał się po różnych takich, ale ta firma w której teraz pracuje, to że tak powiem... rodzinna, o. Wyjazdy raz na tydzień na cały dzień, głównie siedzi w domu, a kasa dość dość przyzwoita, więc nie dziwię się, że woli to niż pracę w "zawodzie".
Ogólnie mu dzisiaj przeszło... Tzn. dzisiaj mnie bardziej przepraszał i mówił, żebym nie była zła, że jest takim zazdrosnym idiotą o.O
A co ja mam powiedzieć? Też. |
Niestety...
A chcesz może książki? Bo mam parę książek, kryminałów, których muszę się pozbyć, a nie mam ich komu podarować :D
|
|
Wysłany:
Nie 22:46, 21 Paź 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale to życie jest dziwne :)
W sobote wracam do domu na pogrzeb, a tu jeszcze dowiaduje się że Gintrowski zmarł. A sam jeszcze zrobiłem coś o co bym się w życiu nie posądził miesiąc temu :roll:
|
|
Pon 21:12, 22 Paź 2012 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | W sumie to nie wiem. Bujał się po różnych takich, ale ta firma w której teraz pracuje, to że tak powiem... rodzinna, o. Wyjazdy raz na tydzień na cały dzień, głównie siedzi w domu, a kasa dość dość przyzwoita, więc nie dziwię się, że woli to niż pracę w "zawodzie". |
No to fajnie trafił.
jeanne napisał: | Ogólnie mu dzisiaj przeszło... Tzn. dzisiaj mnie bardziej przepraszał i mówił, żebym nie była zła, że jest takim zazdrosnym idiotą o.O |
Słodkie :hahaha:
jeanne napisał: | Niestety...
A chcesz może książki? Bo mam parę książek, kryminałów, których muszę się pozbyć, a nie mam ich komu podarować Very Happy |
Jak to musisz się pozbyć? Ja pewnie przygarnę, tylko będę jakoś musiała wytłumaczyć fakt, że mi zaś przybyło książek.
W ogóle nie ma to jak ludzie w mojej klasie, jutro sprawdzian z chemii, bo teraz są co 2 tygodnie, a oni wrzucają na grupę naszej klasy na fb coś takiego :D :
http://kwejk.pl/obrazek/1481336
i takiego:
http://kwejk.pl/obrazek/1480488
lesio napisał: | A sam jeszcze zrobiłem coś o co bym się w życiu nie posądził miesiąc temu Rolling Eyes |
Przyznaj się coś nabroił :hahaha: ?
|
|
Wto 16:01, 23 Paź 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale mi dzisiaj działał na nerwy to jezu. Ale okazało się, że to przez mój PMS. W ogóle 2 razy w miesiącu?!
Jak to musisz się pozbyć? Ja pewnie przygarnę, tylko będę jakoś musiała wytłumaczyć fakt, że mi zaś przybyło książek.
W ogóle nie ma to jak ludzie w mojej klasie, jutro sprawdzian z chemii, bo teraz są co 2 tygodnie, a oni wrzucają na grupę naszej klasy na fb coś takiego Very Happy :
http://kwejk.pl/obrazek/1481336
i takiego:
http://kwejk.pl/obrazek/1480488 |
A to ja bym pewnie musiała komu co znowu wysyłam, to dupa -,-
O matko umarnęłam! Że też u mnie nie ma takich ludzi :D
Przyznaj się coś nabroił hahaha ? |
Wlaśnie! O co chodzi?
|
|
Wto 17:04, 23 Paź 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Ale mi dzisiaj działał na nerwy to jezu. Ale okazało się, że to przez mój PMS. W ogóle 2 razy w miesiącu?! |
:przytul:
jeanne napisał: | A to ja bym pewnie musiała komu co znowu wysyłam, to dupa -,- |
Ja od kogo dostaję, jakby ludzie się nie mogli zająć swoimi sprawami -,-
jeanne napisał: | O matko umarnęłam! Że też u mnie nie ma takich ludzi Very Happy |
Dzisiaj na PP było o pracy zespołowej i na karteczkach mieliśmy napisać moja rola w klasie i reszta zgadywała. Ja napisałam przynoszenie żelków, a inni mieli np. opowiadanie sucharów i takie tam. Czemu to PP jest takie ambitne i wymaga myślenia :hahaha:
Mi już radość przeszła po tym jak zobaczył kartkę z chemii do zrobienia, bo teraz mamy przecież sprawdziany z tych kart pracy, Czytaj z całego misz maszu od początku roku. O boru czy ktoś wie jak narysować PB3(PO4)4 i czy więcej zadań z tych soli się nie dało daćxD
|
|
Wto 17:27, 23 Paź 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | O boru czy ktoś wie jak narysować PB3(PO4)4 i czy więcej zadań z tych soli się nie dało daćxD |
PP jest beznadziejne. No bo proszę, po co mamy robić scenki z konfliktow? Prawie sie popłakałam ze śmiechu, jak tam występowałam :D
Ja wiem!
Ja od kogo dostaję, jakby ludzie się nie mogli zająć swoimi sprawami -,- |
Dzisiaj wróciłąm znowu po 6 do domu to mamuśka po 2 miesiącach się zapytała z kim łaziłam po mieście. Moja odpowiedź "yyyyyy, mam dużo nauki, nie przeszkadzaj mi!" :hahaha:
|
|
Wysłany:
Wto 18:35, 23 Paź 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | PP jest beznadziejne. No bo proszę, po co mamy robić scenki z konfliktow? Prawie sie popłakałam ze śmiechu, jak tam występowałam Very Happy |
Scenki ze słowami czy bez :hahaha: ? Mam nadzieję, że my czegoś takiego nie będziemy robić :D
To powiedz! :D
jeanne napisał: | Dzisiaj wróciłąm znowu po 6 do domu to mamuśka po 2 miesiącach się zapytała z kim łaziłam po mieście. Moja odpowiedź "yyyyyy, mam dużo nauki, nie przeszkadzaj mi!" hahaha |
Ładnie się tak włóczyć do 6 :hahaha: ?
|
|
Wto 18:51, 23 Paź 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Scenki ze słowami czy bez hahaha ? Mam nadzieję, że my czegoś takiego nie będziemy robić Very Happy |
Ze słowami ;D Parodia to była. My z Konradem i dziewczynami wymyśliliśmy kłótnie o ściąganie swetra za kołnierz :hahaha:
To powiedz! Very Happy |
No ale że tak normalnie, tak? http://pl.static.z-dn.net/files/dba/42fb1e7ee9de7a3ac653832c8adc45a6.jpg ? o.O
Ładnie się tak włóczyć do 6 hahaha ? |
Mało ładnie, zwłaszcza, że przez połowę tego czasu milczałam :D
Tak mi się nic nie chce, a zadania z fizyki same się nie zrobią :(
|
|
Wysłany:
Wto 19:19, 23 Paź 2012 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 461, 462, 463 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 462 z 552 |
|