Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 461, 462, 463 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Siedzimy u brata, śmieję się żeby pożegnała się z samochodem od poniedziałku, to ta, że ONA MI SAMOCHODU NIE DA. No to strzeliłam, że w takim razie wielka szkoda, że nie mam takiej babci, która by mi zasponsorowała samochód jak mojemu drugiemu bratu. Tak jestem podła, ale chodzi o sam fakt - po co mi dawała na to prawko skoro nie planowała mi pozwalać prowadzić?-,- Bez sensu.

Jak to nie wiesz, przecież masz zapracować i kupić sobie samochód, jak możesz wymagać żeby Ci dawała :hahaha:
A tak serio to faktycznie bez sensu.

jeanne napisał:
Ja go uwielbiam. Pytam się go co w szkole ciekawego. To co mi odpisał? "Szczerze to nic! Syf kiła i malaria!". Jest taki pocieszny, że hoho Very Happy

:)
Spojler:

jeanne napisał:
Najgorsze, że nie wiem jak mu to wytłumaczyć żeby w końcu zrozumiał, a już kończy mi się cierpliwość i z bezsilności mam ochotę płakać, a pogadać w 4 oczy będe miała okazję dopiero w poniedziałek, jeśli łaskawy pan zechce poczekać na taką puszczalską szmatę ściana

Spokojnie :przytul: Może postaraj się tak tym nie przejmować, podejść bardziej z dystansem to tłumaczenie lepiej pójdzie? Wiem, że to trudne.
A co do spotkania to na pewno raczy xD

jeanne napisał:
Ja sobie uświadomiłam, że to praktycznie już połowa 1 semestru... Nie zdam za nic tej matury na 90%...

Ja o tylu nawet nie myślę. Już widzę te próbne -,-

jeanne napisał:
Mi dzisiaj jeden odpadł, chlip chlip. A nie wiem, do jakiej pracy mogłabym teraz iść, a kasę mi trzeba.

Moje na razie wszystkie się trzymają. A miałabyś w ogóle czas?

jeanne napisał:
Ale wyszło wam to genialnie! Wcale nie sztywno, idealnie!

No jest dobrze :)

jeanne napisał:
Julka pomóż mi :C Nie wiem, które z tych zdjęć wydrukować i nakleić na zeszyt :C

O rany trudny wybór. Jedno z tych dwóch?

PostWysłany: Nie 19:08, 21 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Jak to nie wiesz, przecież masz zapracować i kupić sobie samochód, jak możesz wymagać żeby Ci dawała hahaha
A tak serio to faktycznie bez sensu.

Żeby się nie zdziwiła, jak kiedyś ja ich będę traktować w ten sam sposób 8)

Nie dogadaliśmy się 8) Tzn. on powiedział, że nie zgadza się ze mną, ale nie chce mu się ze mną kłócić. o.O
Ale on ogólnie mnie i wielu rzeczach nie potrafi zrozumieć, wychodzi jego wiek o.O Np. nie potrafi zrozumieć,że nie potrafię wyrzucić książek o.O
Cytat:

Ja o tylu nawet nie myślę. Już widzę te próbne -,-

To pomyśl o próbnych u mnie w szkole to ci sie humor poprawi :D
Cytat:

Moje na razie wszystkie się trzymają. A miałabyś w ogóle czas?

Jakby się chciało to by się wszystko zmieściło... Najpóźniej ze szkoły wychodzę o 3, więc...
Cytat:

O rany trudny wybór. Jedno z tych dwóch?

I teraz ja będe musiała wybrać z tych 2? Bu ;C

PostWysłany: Nie 19:25, 21 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
To pomyśl o próbnych u mnie w szkole to ci sie humor poprawi Very Happy

To nie będziecie mieć w listopadzie z Operonu?
jeanne napisał:
Nie dogadaliśmy się Cool Tzn. on powiedział, że nie zgadza się ze mną, ale nie chce mu się ze mną kłócić. o.O
Ale on ogólnie mnie i wielu rzeczach nie potrafi zrozumieć, wychodzi jego wiek o.O Np. nie potrafi zrozumieć,że nie potrafię wyrzucić książek o.O

Z czasem dorośnie i zrozumie xD

jeanne napisał:
Jakby się chciało to by się wszystko zmieściło... Najpóźniej ze szkoły wychodzę o 3, więc...

U mnie w gimnazjum najwięcej- ulotki, hostessy w sklepach, jedna załatwiła sobie w piekarni. Teraz to nie wiem, jeden znajomy z liceum chyba instalacja routerów a kiedyś coś z byciem administratorem stron. Nie mam pojęcia jak sobie to załatwił.

jeanne napisał:

I teraz ja będe musiała wybrać z tych 2? Bu ;C

No hej ograniczyłam Ci wybór do 2 z 11 :hahaha:

PostWysłany: Nie 19:50, 21 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

To nie będziecie mieć w listopadzie z Operonu?

Nie wiem o.O Chyba tak. Ale chodzi o to, że u mnie ludzie już od września sie do nich przygotowują, więc pomyśl o wynikach :D
Cytat:

Z czasem dorośnie i zrozumie xD

Z zazdrości o mnie nie wyrośnie chyba o.O Ale umie przepraszać :D
Cytat:

U mnie w gimnazjum najwięcej- ulotki, hostessy w sklepach, jedna załatwiła sobie w piekarni. Teraz to nie wiem, jeden znajomy z liceum chyba instalacja routerów a kiedyś coś z byciem administratorem stron. Nie mam pojęcia jak sobie to załatwił.

A to mój brat też to robił. Wszystkim znajomym naprawiał komputery ^^
Cytat:

No hej ograniczyłam Ci wybór do 2 z 11 hahaha

Zrób coś bo siedzę i sie zastanawiam, a jutro mam kartkówkę z chemii, test z matmy i 2 biologie i na nic nie umiem bo mnie przez ostatni tydzień w szkole nie było :D

PostWysłany: Nie 20:09, 21 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nie wiem o.O Chyba tak. Ale chodzi o to, że u mnie ludzie już od września sie do nich przygotowują, więc pomyśl o wynikach Very Happy

Ok to jakaś pociecha :hahaha: Myślałam, że od pierwszego dnia w liceum? :hahaha:

jeanne napisał:
Z zazdrości o mnie nie wyrośnie chyba o.O Ale umie przepraszać Very Happy

Eh no dobre przeprosiny też się liczą :)

jeanne napisał:
A to mój brat też to robił. Wszystkim znajomym naprawiał komputery ^^

Za to Ty mogłabyś robić grafikę na jakieś strony :)

jeanne napisał:
Zrób coś bo siedzę i sie zastanawiam, a jutro mam kartkówkę z chemii, test z matmy i 2 biologie i na nic nie umiem bo mnie przez ostatni tydzień w szkole nie było Very Happy

Idź do nauki! Chyba, że wolisz roztrząsać problem:" Jula ratuj muszę z kimś porozmawiać, bo tylu facetów chce ze mną być, a do swojego chłopaka już nic nie czuję". Że tak powiem jestem idealną osobą do problemów w tym stylu. Wychodzi, że jestem przeraźliwie monotonna i traktuję uczucia serio...

PostWysłany: Nie 20:24, 21 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Ok to jakaś pociecha hahaha Myślałam, że od pierwszego dnia w liceum? hahaha

O tym to juz nie mówię:hahaha: Dzisiaj dostałam notatki od naszego klasowego idola *,* No trochę mi podupadł, jak zobaczyłam "chamują" i jak zamiast w temacie "uklad nerwowy" to on miał pokarmowy. Nie uważa na lekcji!
Cytat:

Eh no dobre przeprosiny też się liczą Smile

Ja nie lubię jak mnie ktos przeprasza, bo mi wtedy głupio o.O
Cytat:

Za to Ty mogłabyś robić grafikę na jakieś strony Smile

Robilam, ale to tak bardzeij po znajomości ^^ W ogóle mój brat jest dziwny o.O Ma jedne studia skończone : turystyka i rekreacja, drugie skończył też coś o zarządzaniu sieciami, teraz zaczął 3 - resocjalizacja o.O A pracuje jako serwisant maszyn bankowych o.O
Cytat:
" Jula ratuj muszę z kimś porozmawiać, bo tylu facetów chce ze mną być, a do swojego chłopaka już nic nie czuję". Że tak powiem jestem idealną osobą do problemów w tym stylu. Wychodzi, że jestem przeraźliwie monotonna i traktuję uczucia serio...

Ja wlaśnie Kamilowi powiedziałam, że co jak co ale odnośnie tego, że nie będę grać na 2 fronty to mu daje 100% pewność.
Nienawidzę ludzi tak w ogóle. Na wszystkich się praktycznie zawiodłam.

PostWysłany: Nie 20:57, 21 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
O tym to juz nie mówięhahaha Dzisiaj dostałam notatki od naszego klasowego idola *,* No trochę mi podupadł, jak zobaczyłam "chamują" i jak zamiast w temacie "uklad nerwowy" to on miał pokarmowy. Nie uważa na lekcji!

Skandal :hahaha:

jeanne napisał:
Ja nie lubię jak mnie ktos przeprasza, bo mi wtedy głupio o.O

Ja nie pamiętam kiedy ktoś ostatni raz mnie tak serio przepraszał.

jeanne napisał:
Robilam, ale to tak bardzeij po znajomości ^^ W ogóle mój brat jest dziwny o.O Ma jedne studia skończone : turystyka i rekreacja, drugie skończył też coś o zarządzaniu sieciami, teraz zaczął 3 - resocjalizacja o.O A pracuje jako serwisant maszyn bankowych o.O

Co Ty chcesz on się przystosowuję do sytuacji na rynku i jest gotów na wszytsko :hahaha: A w czymś związanym z tym zarządzaniem sieciami nie znalazł pracy czy nie chciał?

Cytat:
Ja wlaśnie Kamilowi powiedziałam, że co jak co ale odnośnie tego, że nie będę grać na 2 fronty to mu daje 100% pewność.

I jak zareagował?

Cytat:
Nienawidzę ludzi tak w ogóle. Na wszystkich się praktycznie zawiodłam.

A co ja mam powiedzieć? Też.

PostWysłany: Nie 21:16, 21 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Skandal hahaha

Nawet nie będę mogła się z niego śmiać, bo on ne wie, że mam jego notatki o.O

Cytat:

Ja nie pamiętam kiedy ktoś ostatni raz mnie tak serio przepraszał.

Czasem tak jest lepiej...
Cytat:

Co Ty chcesz on się przystosowuję do sytuacji na rynku i jest gotów na wszytsko hahaha A w czymś związanym z tym zarządzaniem sieciami nie znalazł pracy czy nie chciał?

W sumie to nie wiem. Bujał się po różnych takich, ale ta firma w której teraz pracuje, to że tak powiem... rodzinna, o. Wyjazdy raz na tydzień na cały dzień, głównie siedzi w domu, a kasa dość dość przyzwoita, więc nie dziwię się, że woli to niż pracę w "zawodzie".
Cytat:

I jak zareagował?

Ogólnie mu dzisiaj przeszło... Tzn. dzisiaj mnie bardziej przepraszał i mówił, żebym nie była zła, że jest takim zazdrosnym idiotą o.O
Cytat:

A co ja mam powiedzieć? Też.

Niestety...

A chcesz może książki? Bo mam parę książek, kryminałów, których muszę się pozbyć, a nie mam ich komu podarować :D

PostWysłany: Nie 22:46, 21 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ale to życie jest dziwne :)

W sobote wracam do domu na pogrzeb, a tu jeszcze dowiaduje się że Gintrowski zmarł. A sam jeszcze zrobiłem coś o co bym się w życiu nie posądził miesiąc temu :roll:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Pon 21:12, 22 Paź 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

jeanne napisał:
W sumie to nie wiem. Bujał się po różnych takich, ale ta firma w której teraz pracuje, to że tak powiem... rodzinna, o. Wyjazdy raz na tydzień na cały dzień, głównie siedzi w domu, a kasa dość dość przyzwoita, więc nie dziwię się, że woli to niż pracę w "zawodzie".

No to fajnie trafił.

jeanne napisał:
Ogólnie mu dzisiaj przeszło... Tzn. dzisiaj mnie bardziej przepraszał i mówił, żebym nie była zła, że jest takim zazdrosnym idiotą o.O

Słodkie :hahaha:

jeanne napisał:
Niestety...

A chcesz może książki? Bo mam parę książek, kryminałów, których muszę się pozbyć, a nie mam ich komu podarować Very Happy

Jak to musisz się pozbyć? Ja pewnie przygarnę, tylko będę jakoś musiała wytłumaczyć fakt, że mi zaś przybyło książek.

W ogóle nie ma to jak ludzie w mojej klasie, jutro sprawdzian z chemii, bo teraz są co 2 tygodnie, a oni wrzucają na grupę naszej klasy na fb coś takiego :D :
http://kwejk.pl/obrazek/1481336

i takiego:
http://kwejk.pl/obrazek/1480488

lesio napisał:
A sam jeszcze zrobiłem coś o co bym się w życiu nie posądził miesiąc temu Rolling Eyes

Przyznaj się coś nabroił :hahaha: ?

PostWysłany: Wto 16:01, 23 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Słodkie hahaha

Ale mi dzisiaj działał na nerwy to jezu. Ale okazało się, że to przez mój PMS. W ogóle 2 razy w miesiącu?!

Cytat:

Jak to musisz się pozbyć? Ja pewnie przygarnę, tylko będę jakoś musiała wytłumaczyć fakt, że mi zaś przybyło książek.

W ogóle nie ma to jak ludzie w mojej klasie, jutro sprawdzian z chemii, bo teraz są co 2 tygodnie, a oni wrzucają na grupę naszej klasy na fb coś takiego Very Happy :
http://kwejk.pl/obrazek/1481336

i takiego:
http://kwejk.pl/obrazek/1480488

A to ja bym pewnie musiała komu co znowu wysyłam, to dupa -,-

O matko umarnęłam! Że też u mnie nie ma takich ludzi :D

Cytat:

Przyznaj się coś nabroił hahaha ?

Wlaśnie! O co chodzi?

PostWysłany: Wto 17:04, 23 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ale mi dzisiaj działał na nerwy to jezu. Ale okazało się, że to przez mój PMS. W ogóle 2 razy w miesiącu?!

:przytul:

jeanne napisał:
A to ja bym pewnie musiała komu co znowu wysyłam, to dupa -,-

Ja od kogo dostaję, jakby ludzie się nie mogli zająć swoimi sprawami -,-

jeanne napisał:
O matko umarnęłam! Że też u mnie nie ma takich ludzi Very Happy

Dzisiaj na PP było o pracy zespołowej i na karteczkach mieliśmy napisać moja rola w klasie i reszta zgadywała. Ja napisałam przynoszenie żelków, a inni mieli np. opowiadanie sucharów i takie tam. Czemu to PP jest takie ambitne i wymaga myślenia :hahaha:
Mi już radość przeszła po tym jak zobaczył kartkę z chemii do zrobienia, bo teraz mamy przecież sprawdziany z tych kart pracy, Czytaj z całego misz maszu od początku roku. O boru czy ktoś wie jak narysować PB3(PO4)4 i czy więcej zadań z tych soli się nie dało daćxD

PostWysłany: Wto 17:27, 23 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
O boru czy ktoś wie jak narysować PB3(PO4)4 i czy więcej zadań z tych soli się nie dało daćxD

PP jest beznadziejne. No bo proszę, po co mamy robić scenki z konfliktow? Prawie sie popłakałam ze śmiechu, jak tam występowałam :D
Ja wiem!

Cytat:

Ja od kogo dostaję, jakby ludzie się nie mogli zająć swoimi sprawami -,-

Dzisiaj wróciłąm znowu po 6 do domu to mamuśka po 2 miesiącach się zapytała z kim łaziłam po mieście. Moja odpowiedź "yyyyyy, mam dużo nauki, nie przeszkadzaj mi!" :hahaha:

PostWysłany: Wto 18:35, 23 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
PP jest beznadziejne. No bo proszę, po co mamy robić scenki z konfliktow? Prawie sie popłakałam ze śmiechu, jak tam występowałam Very Happy

Scenki ze słowami czy bez :hahaha: ? Mam nadzieję, że my czegoś takiego nie będziemy robić :D

jeanne napisał:
Ja wiem!

To powiedz! :D

jeanne napisał:
Dzisiaj wróciłąm znowu po 6 do domu to mamuśka po 2 miesiącach się zapytała z kim łaziłam po mieście. Moja odpowiedź "yyyyyy, mam dużo nauki, nie przeszkadzaj mi!" hahaha

Ładnie się tak włóczyć do 6 :hahaha: ?

PostWysłany: Wto 18:51, 23 Paź 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Scenki ze słowami czy bez hahaha ? Mam nadzieję, że my czegoś takiego nie będziemy robić Very Happy

Ze słowami ;D Parodia to była. My z Konradem i dziewczynami wymyśliliśmy kłótnie o ściąganie swetra za kołnierz :hahaha:

Cytat:

To powiedz! Very Happy

No ale że tak normalnie, tak? http://pl.static.z-dn.net/files/dba/42fb1e7ee9de7a3ac653832c8adc45a6.jpg ? o.O

Cytat:

Ładnie się tak włóczyć do 6 hahaha ?

Mało ładnie, zwłaszcza, że przez połowę tego czasu milczałam :D

Tak mi się nic nie chce, a zadania z fizyki same się nie zrobią :(

PostWysłany: Wto 19:19, 23 Paź 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 461, 462, 463 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 462 z 552

Skocz do: