|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 518, 519, 520 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
No cóż zainteresowała się. |
Wiesz co tamtym razem zrobiłam :mrgreen:
przytul
Większość znajomych poszła do pracy bądź szuka. Czuję się przeraźliwie leniwa xD |
Ja bym poszła na jakiś wolontariat. Nawet pomagać w jakimś sklepie za darmo, czy cokolwiek. Byleby nie siedzieć w domu kurde no...
Hahahha! No to fakt, STRAAAASZNIE biedna. Normalnie aż uronię łezkę wzruszania nad nią.
|
|
Sro 12:51, 26 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Wiesz co tamtym razem zrobiłam |
Yyy jakoś nie zajarzyłam teraz o co chodzi...
Cytat: | Ja bym poszła na jakiś wolontariat. Nawet pomagać w jakimś sklepie za darmo, czy cokolwiek. Byleby nie siedzieć w domu kurde no... |
Podobnie.
Cytat: | Hahahha! No to fakt, STRAAAASZNIE biedna. Normalnie aż uronię łezkę wzruszania nad nią. |
No. Widzisz to jest prawdziwa desperacja, że jadę się z nią spotkać :roll:
|
|
Sro 13:48, 26 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Yyy jakoś nie zajarzyłam teraz o co chodzi... |
No! Pamiętny listopad! :D Jak tak sie zachowałam wtedy, to ona myśli, że mi tym razem też odbije :D
No. Widzisz to jest prawdziwa desperacja, że jadę się z nią spotkać Rolling Eyes |
Prawdziwą desperacją jest to, że planuje się umówić z dziewczyną, która teraz rzyga tęczą ze szczęścia :D
|
|
Sro 13:59, 26 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No! Pamiętny listopad! Jak tak sie zachowałam wtedy, to ona myśli, że mi tym razem też odbije |
Aaa. Ma trochę racji w tym myśleniu?
Cytat: | Prawdziwą desperacją jest to, że planuje się umówić z dziewczyną, która teraz rzyga tęczą ze szczęścia |
Mogę się zamienić, chcesz? :D Chociaż przy szczęśliwych ludziach czuję sie jakbym ich zatruwała, albo kompletnie nie na miejscu.
|
|
Sro 14:03, 26 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aaa. Ma trochę racji w tym myśleniu? |
Trochę ma. Szczególnie w nocy. Ale wiesz, wtedy było jak było, więc you can't always get what you want. 8)
Mogę się zamienić, chcesz? Very Happy Chociaż przy szczęśliwych ludziach czuję sie jakbym ich zatruwała, albo kompletnie nie na miejscu. |
Ona to ogólnie dziwny przypadek... Najpierw była kochanką swojego 1 chłopaka [bo on był z jej przyjaciółką] przez yyy. Rok. Potem zaczęli być razem oficjalnie. Ale, to albo on spotkał się z byłą, albo ona się z kimś całowała, aż w końcu poznała faceta na imprezie, zerwała z tym pierwszym [po 5 latach!] i z obecnym jest mega szcześiwa :D
|
|
Sro 14:09, 26 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Bo ja w najdroższym wariancie płace koło 60zł w obdywie strony Smile |
Ja w najgorszym 56zł :)
Ludzie, powiedzcie, że od piątku znów będzie piękna pogoda :(
|
|
Wysłany:
Sro 17:12, 26 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Trochę ma. Szczególnie w nocy. Ale wiesz, wtedy było jak było, więc you can't always get what you want. |
Rozumiem.
Cytat: | Ona to ogólnie dziwny przypadek... Najpierw była kochanką swojego 1 chłopaka [bo on był z jej przyjaciółką] przez yyy. Rok. Potem zaczęli być razem oficjalnie. Ale, to albo on spotkał się z byłą, albo ona się z kimś całowała, aż w końcu poznała faceta na imprezie, zerwała z tym pierwszym [po 5 latach!] i z obecnym jest mega szcześiwa |
O rany. Brzmi jak z telenoweli. I ona też dostała swoją porcję szczęścia?
Cytat: | Ludzie, powiedzcie, że od piątku znów będzie piękna pogoda |
Internetowa prognoza pogody dla mojego regionu twierdzi, że będzie lepiej i znów ciepło. Mam nadzieję, że się sprawdzi :)
A co u Ciebie też pada cały czas i jest chłodno? Ja miałam nawet grad ostatnio ^^
|
|
Sro 21:48, 26 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O rany. Brzmi jak z telenoweli. I ona też dostała swoją porcję szczęścia? |
No serio! Od lutego są ze sobą - zero problemów. Inna kobieta.
|
|
Sro 22:31, 26 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | No serio! Od lutego są ze sobą - zero problemów. Inna kobieta. |
Będę wredna jak powiem, że to trochę niesprawiedliwe?
|
|
Sro 22:55, 26 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Będę wredna jak powiem, że to trochę niesprawiedliwe? |
Nie będziesz. ja się strasznie dziwiłam [dziwię?]. Bo tak. Przez rok okłamywała swoją PRZYJACIÓŁKĘ, zdradzała ją z JEJ FACETEM. I git. Potem jego zdradzała wielokrotnie na imprezach, a sama mu robiła akcje o to, że gadał z byłą. A teraz rzuciła 5 letniego chłopaka, dla tygodniowej znajomości. Ale na dobre jak widać to jej wyszło tylko kurcze no. Budowała swoje szczęście na nieszczęściu innych.
|
|
Wysłany:
Sro 23:23, 26 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ja w najgorszym 56zł |
No właśnie ;) Dlatego współczuje Jeanne, jeżeli ja bym miał takie połączenie z Wawą to bym wracał raz na pół roku do domu.
Cytat: | Ludzie, powiedzcie, że od piątku znów będzie piękna pogoda |
Powiedzieć mogę ale jak to sie będzie miało do stanu faktycznego to już inna sprawa ;)
Cytat: | Ale na dobre jak widać to jej wyszło tylko kurcze no. Budowała swoje szczęście na nieszczęściu innych. |
Ja uważam, że nie ma nic za darmo i wszystko się kiedyś wyrówna. Więc ryzykował bym stwierdzenie, że Twoja znajoma jeszcze kiedyś za wszystko odpłaci. Takie przynajmniej są moje doświadczenia z takimi osobami. Choć zawsze trafi się jakiś wyjątek.
|
|
Czw 12:06, 27 Cze 2013 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A co u Ciebie też pada cały czas i jest chłodno? Ja miałam nawet grad ostatnio ^^ |
Może nie pada cały czas, ale jest chłodno jakoś :/ Ale robi się obecnie jakby troszkę cieplej, a jutro ma być ciepło - tak głosi plotka :) W czasie tych upałów był grad, teraz już tylko pada :)
Dodano 3 godzin 30 minut temu:
Lesio, mogę spokojnie iść na urlop - w pracy wszystko już OK :P Zdaje się, że póki co wywalczyłam sobie silną pozycję :)
|
|
Wysłany:
Czw 19:26, 27 Cze 2013 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No właśnie Wink Dlatego współczuje Jeanne, jeżeli ja bym miał takie połączenie z Wawą to bym wracał raz na pół roku do domu. |
Kolega znalazł tańsze :twisted: Ale jest haczyk. Wyjątkowa promocja i o północy trzeba wyjeżdżac w Warszawy. Super fajnie, biedna, mała Asia, która kota nie da rady unieść w dużym mieście :hahaha:
Ja uważam, że nie ma nic za darmo i wszystko się kiedyś wyrówna. Więc ryzykował bym stwierdzenie, że Twoja znajoma jeszcze kiedyś za wszystko odpłaci. Takie przynajmniej są moje doświadczenia z takimi osobami. Choć zawsze trafi się jakiś wyjątek. |
To mam nadzieję, że mi sie trafi niedługo dobra karta, za to jaka jestem dobra dla ludzi, a oni robią mnie w sami wiecie co :mrgreen:
BORU LIŚCIASTY, 2 GODZINY TO WYNIKÓW MATURALNYCH.
[ a ja już pije... :mrgreen: ]
W ogóle uszyłam sobie sukienkę :mrgreen:
|
|
Czw 20:53, 27 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Nie będziesz. ja się strasznie dziwiłam [dziwię?]. Bo tak. Przez rok okłamywała swoją PRZYJACIÓŁKĘ, zdradzała ją z JEJ FACETEM. I git. Potem jego zdradzała wielokrotnie na imprezach, a sama mu robiła akcje o to, że gadał z byłą. A teraz rzuciła 5 letniego chłopaka, dla tygodniowej znajomości. Ale na dobre jak widać to jej wyszło tylko kurcze no. Budowała swoje szczęście na nieszczęściu innych. |
Słyszałam już różne dziwne historię, ale ta... I taki happy end O.o
Cytat: | Ja uważam, że nie ma nic za darmo i wszystko się kiedyś wyrówna. |
Ja już chyba w to przestałam wierzyć.
Cytat: | Może nie pada cały czas, ale jest chłodno jakoś :/ Ale robi się obecnie jakby troszkę cieplej, a jutro ma być ciepło - tak głosi plotka W czasie tych upałów był grad, teraz już tylko pada |
U mnie to samo. Chcę żeby się zrobiło cieplej, bo wmawiam sobie, że zacznę wychodzić z domu wtedy częściej.
Cytat: | BORU LIŚCIASTY, 2 GODZINY TO WYNIKÓW MATURALNYCH.
[ a ja już pije... ] |
Jak to? Mi na stronie internetowej wyświetliło, że od 9 sobie mogę sprawdzić. Czyli sobie pewnie pójdę na zakończenie roku, poczekam do 12, bo wtedy możemy odbierać i przeżyję szok -,-
Czemu pijesz beze mnie :( ?
Cytat: | W ogóle uszyłam sobie sukienkę |
Pokaż.
Mam zamiar wziąć się za Siewcę Wiatru Kossakowskiej i Sługę Bożego Piekary. Jakieś inne książkę propozycje ktoś dla mnie ma? :)
|
|
Czw 21:46, 27 Cze 2013 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak to? Mi na stronie internetowej wyświetliło, że od 9 sobie mogę sprawdzić. Czyli sobie pewnie pójdę na zakończenie roku, poczekam do 12, bo wtedy możemy odbierać i przeżyję szok -,-
Czemu pijesz beze mnie Sad ?
|
Bo na trzeżwo jakbym zobaczyła te wyniki to bym nie wiem, co zrobiła. Chociaż i tak mi teraz jest źle i chujowo, jak je zobaczyłam, mimo że jestem wstawiona. Ale!
http://www.youtube.com/watch?v=Bv0AmbzQEnM
To śpiewam i mi... pomaga? :hahaha:
ja jestem w OKE Kraków, więc o 1:37 już były
As you wish
Moje biodra wołają o pomstę do nieba :|
Mam zamiar wziąć się za Siewcę Wiatru Kossakowskiej i Sługę Bożego Piekary. Jakieś inne książkę propozycje ktoś dla mnie ma? Smile
|
ja niestety ostatnio czytam tylko głupoty w necie ;]
|
|
Wysłany:
Pią 1:54, 28 Cze 2013 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 518, 519, 520 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 519 z 552 |
|