Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 518, 519, 520 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:

No cóż zainteresowała się.

Wiesz co tamtym razem zrobiłam :mrgreen:

Cytat:

przytul
Większość znajomych poszła do pracy bądź szuka. Czuję się przeraźliwie leniwa xD

Ja bym poszła na jakiś wolontariat. Nawet pomagać w jakimś sklepie za darmo, czy cokolwiek. Byleby nie siedzieć w domu kurde no...

Hahahha! No to fakt, STRAAAASZNIE biedna. Normalnie aż uronię łezkę wzruszania nad nią.

PostWysłany: Sro 12:51, 26 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
Wiesz co tamtym razem zrobiłam

Yyy jakoś nie zajarzyłam teraz o co chodzi...

Cytat:
Ja bym poszła na jakiś wolontariat. Nawet pomagać w jakimś sklepie za darmo, czy cokolwiek. Byleby nie siedzieć w domu kurde no...

Podobnie.

Cytat:
Hahahha! No to fakt, STRAAAASZNIE biedna. Normalnie aż uronię łezkę wzruszania nad nią.

No. Widzisz to jest prawdziwa desperacja, że jadę się z nią spotkać :roll:

PostWysłany: Sro 13:48, 26 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Yyy jakoś nie zajarzyłam teraz o co chodzi...

No! Pamiętny listopad! :D Jak tak sie zachowałam wtedy, to ona myśli, że mi tym razem też odbije :D

Cytat:

No. Widzisz to jest prawdziwa desperacja, że jadę się z nią spotkać Rolling Eyes

Prawdziwą desperacją jest to, że planuje się umówić z dziewczyną, która teraz rzyga tęczą ze szczęścia :D

PostWysłany: Sro 13:59, 26 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
No! Pamiętny listopad! Jak tak sie zachowałam wtedy, to ona myśli, że mi tym razem też odbije

Aaa. Ma trochę racji w tym myśleniu?

Cytat:
Prawdziwą desperacją jest to, że planuje się umówić z dziewczyną, która teraz rzyga tęczą ze szczęścia

Mogę się zamienić, chcesz? :D Chociaż przy szczęśliwych ludziach czuję sie jakbym ich zatruwała, albo kompletnie nie na miejscu.

PostWysłany: Sro 14:03, 26 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Aaa. Ma trochę racji w tym myśleniu?

Trochę ma. Szczególnie w nocy. Ale wiesz, wtedy było jak było, więc you can't always get what you want. 8)

Cytat:

Mogę się zamienić, chcesz? Very Happy Chociaż przy szczęśliwych ludziach czuję sie jakbym ich zatruwała, albo kompletnie nie na miejscu.

Ona to ogólnie dziwny przypadek... Najpierw była kochanką swojego 1 chłopaka [bo on był z jej przyjaciółką] przez yyy. Rok. Potem zaczęli być razem oficjalnie. Ale, to albo on spotkał się z byłą, albo ona się z kimś całowała, aż w końcu poznała faceta na imprezie, zerwała z tym pierwszym [po 5 latach!] i z obecnym jest mega szcześiwa :D

PostWysłany: Sro 14:09, 26 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Bo ja w najdroższym wariancie płace koło 60zł w obdywie strony Smile

Ja w najgorszym 56zł :)

Ludzie, powiedzcie, że od piątku znów będzie piękna pogoda :(

PostWysłany: Sro 17:12, 26 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:
Trochę ma. Szczególnie w nocy. Ale wiesz, wtedy było jak było, więc you can't always get what you want.

Rozumiem.

Cytat:
Ona to ogólnie dziwny przypadek... Najpierw była kochanką swojego 1 chłopaka [bo on był z jej przyjaciółką] przez yyy. Rok. Potem zaczęli być razem oficjalnie. Ale, to albo on spotkał się z byłą, albo ona się z kimś całowała, aż w końcu poznała faceta na imprezie, zerwała z tym pierwszym [po 5 latach!] i z obecnym jest mega szcześiwa

O rany. Brzmi jak z telenoweli. I ona też dostała swoją porcję szczęścia?

Cytat:
Ludzie, powiedzcie, że od piątku znów będzie piękna pogoda

Internetowa prognoza pogody dla mojego regionu twierdzi, że będzie lepiej i znów ciepło. Mam nadzieję, że się sprawdzi :)
A co u Ciebie też pada cały czas i jest chłodno? Ja miałam nawet grad ostatnio ^^

PostWysłany: Sro 21:48, 26 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

O rany. Brzmi jak z telenoweli. I ona też dostała swoją porcję szczęścia?

No serio! Od lutego są ze sobą - zero problemów. Inna kobieta.

PostWysłany: Sro 22:31, 26 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
No serio! Od lutego są ze sobą - zero problemów. Inna kobieta.

Będę wredna jak powiem, że to trochę niesprawiedliwe?

PostWysłany: Sro 22:55, 26 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Będę wredna jak powiem, że to trochę niesprawiedliwe?

Nie będziesz. ja się strasznie dziwiłam [dziwię?]. Bo tak. Przez rok okłamywała swoją PRZYJACIÓŁKĘ, zdradzała ją z JEJ FACETEM. I git. Potem jego zdradzała wielokrotnie na imprezach, a sama mu robiła akcje o to, że gadał z byłą. A teraz rzuciła 5 letniego chłopaka, dla tygodniowej znajomości. Ale na dobre jak widać to jej wyszło tylko kurcze no. Budowała swoje szczęście na nieszczęściu innych.

PostWysłany: Sro 23:23, 26 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Ja w najgorszym 56zł

No właśnie ;) Dlatego współczuje Jeanne, jeżeli ja bym miał takie połączenie z Wawą to bym wracał raz na pół roku do domu.

Cytat:
Ludzie, powiedzcie, że od piątku znów będzie piękna pogoda

Powiedzieć mogę ale jak to sie będzie miało do stanu faktycznego to już inna sprawa ;)

Cytat:
Ale na dobre jak widać to jej wyszło tylko kurcze no. Budowała swoje szczęście na nieszczęściu innych.

Ja uważam, że nie ma nic za darmo i wszystko się kiedyś wyrówna. Więc ryzykował bym stwierdzenie, że Twoja znajoma jeszcze kiedyś za wszystko odpłaci. Takie przynajmniej są moje doświadczenia z takimi osobami. Choć zawsze trafi się jakiś wyjątek.

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Czw 12:06, 27 Cze 2013
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cytat:
A co u Ciebie też pada cały czas i jest chłodno? Ja miałam nawet grad ostatnio ^^

Może nie pada cały czas, ale jest chłodno jakoś :/ Ale robi się obecnie jakby troszkę cieplej, a jutro ma być ciepło - tak głosi plotka :) W czasie tych upałów był grad, teraz już tylko pada :)

Dodano 3 godzin 30 minut temu:

Lesio, mogę spokojnie iść na urlop - w pracy wszystko już OK :P Zdaje się, że póki co wywalczyłam sobie silną pozycję :)

PostWysłany: Czw 19:26, 27 Cze 2013
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

No właśnie Wink Dlatego współczuje Jeanne, jeżeli ja bym miał takie połączenie z Wawą to bym wracał raz na pół roku do domu.

Kolega znalazł tańsze :twisted: Ale jest haczyk. Wyjątkowa promocja i o północy trzeba wyjeżdżac w Warszawy. Super fajnie, biedna, mała Asia, która kota nie da rady unieść w dużym mieście :hahaha:

Cytat:

Ja uważam, że nie ma nic za darmo i wszystko się kiedyś wyrówna. Więc ryzykował bym stwierdzenie, że Twoja znajoma jeszcze kiedyś za wszystko odpłaci. Takie przynajmniej są moje doświadczenia z takimi osobami. Choć zawsze trafi się jakiś wyjątek.

To mam nadzieję, że mi sie trafi niedługo dobra karta, za to jaka jestem dobra dla ludzi, a oni robią mnie w sami wiecie co :mrgreen:

BORU LIŚCIASTY, 2 GODZINY TO WYNIKÓW MATURALNYCH.
[ a ja już pije... :mrgreen: ]

W ogóle uszyłam sobie sukienkę :mrgreen:

PostWysłany: Czw 20:53, 27 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Nie będziesz. ja się strasznie dziwiłam [dziwię?]. Bo tak. Przez rok okłamywała swoją PRZYJACIÓŁKĘ, zdradzała ją z JEJ FACETEM. I git. Potem jego zdradzała wielokrotnie na imprezach, a sama mu robiła akcje o to, że gadał z byłą. A teraz rzuciła 5 letniego chłopaka, dla tygodniowej znajomości. Ale na dobre jak widać to jej wyszło tylko kurcze no. Budowała swoje szczęście na nieszczęściu innych.

Słyszałam już różne dziwne historię, ale ta... I taki happy end O.o

Cytat:
Ja uważam, że nie ma nic za darmo i wszystko się kiedyś wyrówna.

Ja już chyba w to przestałam wierzyć.

Cytat:
Może nie pada cały czas, ale jest chłodno jakoś :/ Ale robi się obecnie jakby troszkę cieplej, a jutro ma być ciepło - tak głosi plotka W czasie tych upałów był grad, teraz już tylko pada

U mnie to samo. Chcę żeby się zrobiło cieplej, bo wmawiam sobie, że zacznę wychodzić z domu wtedy częściej.

Cytat:
BORU LIŚCIASTY, 2 GODZINY TO WYNIKÓW MATURALNYCH.

[ a ja już pije... ]

Jak to? Mi na stronie internetowej wyświetliło, że od 9 sobie mogę sprawdzić. Czyli sobie pewnie pójdę na zakończenie roku, poczekam do 12, bo wtedy możemy odbierać i przeżyję szok -,-
Czemu pijesz beze mnie :( ?

Cytat:
W ogóle uszyłam sobie sukienkę

Pokaż.

Mam zamiar wziąć się za Siewcę Wiatru Kossakowskiej i Sługę Bożego Piekary. Jakieś inne książkę propozycje ktoś dla mnie ma? :)

PostWysłany: Czw 21:46, 27 Cze 2013
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Jak to? Mi na stronie internetowej wyświetliło, że od 9 sobie mogę sprawdzić. Czyli sobie pewnie pójdę na zakończenie roku, poczekam do 12, bo wtedy możemy odbierać i przeżyję szok -,-
Czemu pijesz beze mnie Sad ?

Bo na trzeżwo jakbym zobaczyła te wyniki to bym nie wiem, co zrobiła. Chociaż i tak mi teraz jest źle i chujowo, jak je zobaczyłam, mimo że jestem wstawiona. Ale!
http://www.youtube.com/watch?v=Bv0AmbzQEnM
To śpiewam i mi... pomaga? :hahaha:

ja jestem w OKE Kraków, więc o 1:37 już były

Cytat:

Pokaż.

As you wish
Spojler:

Moje biodra wołają o pomstę do nieba :|
Cytat:

Mam zamiar wziąć się za Siewcę Wiatru Kossakowskiej i Sługę Bożego Piekary. Jakieś inne książkę propozycje ktoś dla mnie ma? Smile

ja niestety ostatnio czytam tylko głupoty w necie ;]

PostWysłany: Pią 1:54, 28 Cze 2013
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 518, 519, 520 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 519 z 552

Skocz do: