Idę bo jest burze i jeszcze mnie piorun trafi... Odpukać ;)
Pa pa :***
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 15:28, 22 Maj 2009
*odpukuje w niemalowane* ja lubię burzę i deszcz.. ostatnio nawet parasola nie noszę
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 15:34, 22 Maj 2009
zjadłam obiadek i truskawki na deser :D
Ma ktoś ochotę??
*przynosi truskawki*
Dodano 1 minut temu:
hej Chasperann :**
pa pa Salamandra :**
U mnie wczoraj żwietna burza wieczorem była, a dziś słonecznie, ale chłodnawo :D Też lubię burzę :D
Pią 15:42, 22 Maj 2009
Chase i truskawki na wieczorze kawalerskim. Ostatnio tylko z tym mi się kojarzą :hahaha:
Lesio, zapewne masz rację. Ale ja nawet lubię burzę, tylko miałam zamiar obejrzeć dziś z koleżanką dwa odcinki z House'a . A pewnie do 18 już będzie burza :(
Ostatnio zmieniony przez ann dnia Pią 15:51, 22 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz
u mnie nie było ale nie chce by była , bo wychodzę.
Już raz miałam przygodę z burzą. Byłam na działce i postanowiłam iść do sklepu, który jest 2 km. od domu i natrafiłam na burze, a nie miałam gdzie się schować bo dookoła las. Myślałam, ze serce mi wyleci.
Pią 15:50, 22 Maj 2009