|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 567, 568, 569 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Witam wieczorna porą :]
Dzisiaj cały dzień taki zabiegany miałem :roll: Teraz też wpadłem na chwilę bo jutro wycieczka i tak myślę, że trzeba sie ogolić i dobrze wyspać :wink:
|
|
Wto 20:22, 16 Cze 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Hej :D
Dzięki wszystkim, którzy pili za moje posty :D Sorki, że dopiero teraz, ale musiałam iść do sklepu i posprzątać w kuchni :(
A teraz idę sobie zrobić długą, relaksującą i odnawiającą przedkomersową kąpiel :D Jeśli się całkiem nie rozmoczę, to jeszcze wpadnę :)
Do później :*
|
|
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.
Wysłany:
Wto 20:31, 16 Cze 2009 |
|
ola2523
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hellou tym, z którymi się nie witałam jeszcze :)
przeglądam testy z biologii komórki, czysta masakra :?
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Wto 20:45, 16 Cze 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Już trochę tych ikonek i bannerków wykminiłam :D --> żeby dodac muszę założyc własny temat? :)
Ewel --> Twój podpis cudny :)
Ostatnio zmieniony przez Kama06 dnia Wto 20:48, 16 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Wto 20:46, 16 Cze 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
powróciłam :)
|
|
Wysłany:
Wto 20:47, 16 Cze 2009 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

Pochwał: 11
Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hi :twisted:
Cytat: |
Chyba jeanne będzie miała pełne ręce roboty, jak już wróci. |
Wiedziałam, ze nie powinnam nigdzie jechać! Jak psychiatry zabraknie, to cały świat na głowie staje :roll:
Cytat: | Jeanne chyba zapomniała, że ToAr jest większy i silniejszy Cool Będzie Go musiała wziąć po dobroci albo podstępem... Inaczej może się nie udać;) |
Proszę mnie tu nie denerwować. Może jest i większy i silniejszy, ale ja jestem zwinna i pomysłowa! :mrgreen:
Wróciłam i hm... Nie wiem, co mam mysleć. Z jednej strony było fajnie. Siedzieliśmy ponad 3h pod ziemią i cóż, było jednym słowem zajebiście. Panowie byli przystojni, chłopacy się darli jak zjechaliśmy do ciemnosci ( O.o ), a potem zwiedzaliśmy kaplice itepe. Ale najlepsza była jazda kolejką :twisted: Była tak zÓa, że ja nie mogęm :hahaha: Ale nikt oczywiście tego nie zauwazył O.o I potem obrali sobie na cel zburzenie rytmu mojego dnia do końca, bo zrobili w jednej z tych grot dyskotekę. O 9 rano. Nie zgadniecie z kim się bawiliśmy. Z przedszkolakami O.o Ale rozkoszne dzieci były. Potem mieliśmy jakieś "gry i zabawy" na boisku do koszykówki
(a tak btw.:
J. - Ciekawe co my będziemy tam w tej kopalni robić.
Blondi - Będą "gry i zabawy"
*jeanne wybucha śmiechem, po chwili poważnieje*
J. - Pierdolisz. O.o
B - Nie)
Oczywiście jeanne powiedziała stanowcze nie i nie poszła. Chciałam się podpisać na takich drewienkach, ale nie miałam długopisu :roll: Mieliśmy też zjeżdżać z takiej zjeźdżalni i nikomu nie wyszło. No sory winetu, my ze wsi, nie potrafimy :roll: Jak wyszłam, to normalnie takiej radochy dostałam, że w końcu mam zasięg, że ja nie mogę. Następnie poszliśmy do takiej XIII wiecznej wioski i tam sie zaczęło O.o Najpierw nam kazali robić materiały z włóczki. (podzielili nas na 4 grupy chłopaki-dziewczyny, co mnie wkurzyło) Strzelałam tam focha, jako sprowadzona do niewartościowej kury domowej i stwierdziłam, że mam osobowość faceta i bardzo się cieszę, że żyję w XXI w., co wywołało dziwną minę u tej pani, która "mieszkała" w tym domku. Potem robiłyśmy powrozy O.o Potem pan przystojny widząc moją niezbyt zadowoloną minę, zabrał nas do kuźni, gdzie robiliśmy gwoździe :hahaha: (a tak w ogóle to gościu był nieziemski, gadał coś tam z kolegą o TV, więc mądre dzieci, strzliły tekst:
- A od kiedy to w średniowieczu jest telewizja?
- Ja po tej pracy w kuźni, mam jeszcze drugą pracę, w XXI wiecznej wiosce. Dopiero wczoraj nauczyłem się włączać jednostkę centralną. Ale monitora jeszcze nie opanowałem
:hahaha:
Wybieraliśmy też sól z solanki, a na koniec kazali nam się taplać w błotku czyli robić coś z gliny. Odwróciłam się tyłkiem do babki, która tam była i zajęlam się pisaniem smsów. Dziwnie mi się przyglądała :hahaha: Wiem, może i wyjdę na bóg wie jaką paniusię, ale mam paznokcie pomalowane, a tam potem trzeba się było myć w jakiejś deszczówce, w której się myły inne osoby O.o No sory, nie wiem czy jakiś chorób nie mają, ani nic :| Następnie wyruszyliśmy do jakiegoś zamku, który zwiedziliśmy i fruu do domu.
No i nam autobus nie chciał po pierwszym postoju odpalić :hahaha:
Największą atrakcją wycieczki były utarczki słowne na linii blondynka-pan od wuefu. Blondi może sobie pozwolić, bo się spotyka z jego synem ^^ A po za tym nauczyciele się nabijali z dyrektorki O.o Bo tam w tych kopalniach były telefony i goście mówili zeby nie odbierać, bo to na pewno nie bedzie do nas (fajni byli) a jak akurat znajdowaliśmy się pod szkołą, to pan od wuefu i anglista się zaczęli nabijać, ze pewnie pani dyrektor za nimi dzwoni, bo tęskni, czy coś :hahaha: Ale jajca niezłe czasami robili.
No i wuefistka pobiła rekordy w wyglądaniu głupio. Blondynka z odrostami, kobieta po czterdziestce, dwa warkocze sobie zrobiłą, zawiązała jeden wściekle czerwoną gumką (taką zbyt za dużą) a drugą taką samą tylko, ze niebieską. Wygladała nieziemsko :lol:
Co mi przeszkadzało? Hm. Towarzystwo. Byłam z blondi jedną chyba z 5 normalnych osób. Reszta to typowe kujonki. Prawie przyszły ubrane na galowo. Ani się nie odzywały, ani nic. A na koniec zaczęły śpiewać jedzie pociąg z daleka na poważnie, całkowicie :| Nawet nie chcieli żeby im TV włączyć O.o I nie obejrzałam Mody na Sukces :(
I tak się zastanawiałam przez większą część wycieczki, co ja tam robię? Może i mam tą średnią powyżej 5,0, ale ani wiadomości, ani jakieś inteligencji to ja nie mam :|
No i kupiłyśmy sobie z blondynką "Bravo" i tam padałyśmy. Było małe wspomnienie o Housie O.o
No i oczywiście bardzo ynteligenty tekst po dojechaniu do Bochni
"Bochnia i Hercegowina! " :roll:
Zjadłam dwie paczki chipsów(już to czuję w neruniach), które popiłam zielonym pysiem i przegryzłam skittlesami. O tym żyję. I spaaać. Jak połozę się do do soboty chyba nie wstanę :roll:
I takiego zonka złapałam, że ja nie mogę. U mnie na zadupiu łapię iplusa, a tam nima. Dopiero w Jaśle złapałam O.o
Przeczytałam połowę książki S. Kina "Cmętarz Zwieżąt", posłuchałam muzyki, posłuchałam jak to facet po 40 nie moze być juz przystojny i tylko jonas brothers są sexy i próbowałam spać. Oczęta mi sie same zamykają, a pasowałoby jeszcze X files obejrzeć... :(
ToAr! ŁAJZO! Masz w tej chwili tutaj przyleźć i się odbanować! To nie jest prośba, ani nic w tym rodzaju. Ty to masz po prostu zrobić! Już! Żebym ja musiała na wycieczce przez CIebie nerwy tracic! A to, ze się zbanujesz, to jeszcze bardziej będziesz myślał o tym, co się dzieje na forum, więc mi tu nie wciskaj kitu, że to Ci się pomaga uczyć! Pfy! Czy może mam zacząć grozić?
No i mimo wszystko teskniłam. Nawet milion blondynek nie zastąpi was i waszej zÓej energi :twisted:
|
|
Wto 20:48, 16 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witaj kremówka :*
jeanne ciekawe przeżycia miałaś :wink: Też tam byłem rok temu a ta zjeżdżalnia była moim przekleństwem bo akurat gdzieś na środku skurcz mnie w łydce złapał :D Ale jak mój kumpel wywalił z tego to prawie ten materac na dole przeleciał.
A nas oprowadzały dwie miłe panie z tego co pamiętam :wink:
|
|
Wto 20:58, 16 Cze 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanneeeeee :przytul:
Kama, dzięki i załóż ten temat, będę podziwiać^^
Kremówko witaj! :*
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
zero wsparcia ;( i łączenia się w bólu, jeanne jak możesz!
|
|
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce.
Wysłany:
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne :D jak miło Cię znów czytac ! :D Się rozpisałaś .. ale przeczytałam wszystko ! :) No to na tej wycieczce widac było bardzo fajnie :) To się cieszę że się dobrze bawiłaś :) A ja teraz muszę spadac :) bo mama
sie wścieka że cały czas siedzę w komputerze :) będę zapewne jutro pa :*
Ewel założę :D ale jutro ;)
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Wto 20:59, 16 Cze 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lesio u nas nikt nie dał rady zjechać, rozumiesz? Po przejechaniu 4 metrów góra, wszyscy sie zatrzymywali :hahaha: Ja uznałam, ze się blaźnić nie będę i tylko patrzyłam :D Mnie dwaj mili panowie :twisted:
Ewel :przytul: Wszyscy byli grzeczni? Czy mam kogoś do wariatkowa wysłać?
ToAr ależ ja Cię wspieram, no nie? Przecież martwię się o Twoją psychikę i w ogóle. Dlatego zamiast czatować na nowe posty, odbanuj się i zabierz się za naukę, bo coś Ci zostało jeszcze prawda? No! Jak możesz mi zarzuca, że nie łączę się z Tobą w bólu, skoro nie widziałeś mojej miny jak Ann mi oznajmiła :evil:
Dodano 1 minut temu:
Kama was też miło czytać :przytul: Wszędzie dobrze, ale na forum najlepiej! :D
Do jutra Kama :**:*
|
|
Wto 21:03, 16 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne byłaś w Bochni?
moja siostra była tam w zeszłym tygodniu ;)
|
|
Wysłany:
Wto 21:06, 16 Cze 2009 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kremówka taaak :D I podobało jej się? :>
|
|
Wto 21:10, 16 Cze 2009 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
no ;)
ja też byłam, w gimnazjum, ale nie na noc... najfajniejsza z tego jest ta zjeżdżalnia moim zdaniem ;)
|
|
Wysłany:
Wto 21:12, 16 Cze 2009 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Lesio u nas nikt nie dał rady zjechać, rozumiesz? Po przejechaniu 4 metrów góra, wszyscy sie zatrzymywali |
Nice :wink:
Ja idę sie kąpac, powinienem tu wrócić :wink:
|
|
Wto 21:13, 16 Cze 2009 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 567, 568, 569 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 568 z 1383 |
|