Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 567, 568, 569 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wieczorna porą :]
Dzisiaj cały dzień taki zabiegany miałem :roll: Teraz też wpadłem na chwilę bo jutro wycieczka i tak myślę, że trzeba sie ogolić i dobrze wyspać :wink:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Wto 20:22, 16 Cze 2009
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Hej :D
Dzięki wszystkim, którzy pili za moje posty :D Sorki, że dopiero teraz, ale musiałam iść do sklepu i posprzątać w kuchni :(

A teraz idę sobie zrobić długą, relaksującą i odnawiającą przedkomersową kąpiel :D Jeśli się całkiem nie rozmoczę, to jeszcze wpadnę :)

Do później :*

Banner by Ewel. Savvy??
"Mówią, że niektórych gwiazd, które widzimy na niebie, tak naprawdę już
tam nie ma. Ich światło płynie do nas przez miliony lat,
a my patrząc na niebo, spoglądamy w przeszłość, w minioną chwilę,
kiedy gwiazdy wciąż tam były. „Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?" -
pytam samego siebie. «Może umiera?». «O, nie!» - odpowiada głos w mojej głowie.
«Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech. "
M.J.

PostWysłany: Wto 20:31, 16 Cze 2009
ola2523
Stomatolog
Stomatolog

Miasto: Krotoszyn
Powrót do góry

hellou tym, z którymi się nie witałam jeszcze :)
przeglądam testy z biologii komórki, czysta masakra :?

PostWysłany: Wto 20:45, 16 Cze 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Już trochę tych ikonek i bannerków wykminiłam :D --> żeby dodac muszę założyc własny temat? :)

Ewel --> Twój podpis cudny :)

Ostatnio zmieniony przez Kama06 dnia Wto 20:48, 16 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz

/'Life's a bitch until you die.'
----------

Ubrana u siebie ;d

PostWysłany: Wto 20:46, 16 Cze 2009
Kama06
Patomorfolog
Patomorfolog

Pochwał: 1

Powrót do góry

powróciłam :)

avek i banner mojej roboty

TuSinka No. 16
Bo oboje nie lubimy poniedziałków... - Raz3r's sister ;*

PostWysłany: Wto 20:47, 16 Cze 2009
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Pochwał: 11

Miasto: Kraków
Powrót do góry

Hi :twisted:

Cytat:

Chyba jeanne będzie miała pełne ręce roboty, jak już wróci.

Wiedziałam, ze nie powinnam nigdzie jechać! Jak psychiatry zabraknie, to cały świat na głowie staje :roll:
Cytat:
Jeanne chyba zapomniała, że ToAr jest większy i silniejszy Cool Będzie Go musiała wziąć po dobroci albo podstępem... Inaczej może się nie udać;)

Proszę mnie tu nie denerwować. Może jest i większy i silniejszy, ale ja jestem zwinna i pomysłowa! :mrgreen:
Wróciłam i hm... Nie wiem, co mam mysleć. Z jednej strony było fajnie. Siedzieliśmy ponad 3h pod ziemią i cóż, było jednym słowem zajebiście. Panowie byli przystojni, chłopacy się darli jak zjechaliśmy do ciemnosci ( O.o ), a potem zwiedzaliśmy kaplice itepe. Ale najlepsza była jazda kolejką :twisted: Była tak zÓa, że ja nie mogęm :hahaha: Ale nikt oczywiście tego nie zauwazył O.o I potem obrali sobie na cel zburzenie rytmu mojego dnia do końca, bo zrobili w jednej z tych grot dyskotekę. O 9 rano. Nie zgadniecie z kim się bawiliśmy. Z przedszkolakami O.o Ale rozkoszne dzieci były. Potem mieliśmy jakieś "gry i zabawy" na boisku do koszykówki
(a tak btw.:
J. - Ciekawe co my będziemy tam w tej kopalni robić.
Blondi - Będą "gry i zabawy"
*jeanne wybucha śmiechem, po chwili poważnieje*
J. - Pierdolisz. O.o
B - Nie)
Oczywiście jeanne powiedziała stanowcze nie i nie poszła. Chciałam się podpisać na takich drewienkach, ale nie miałam długopisu :roll: Mieliśmy też zjeżdżać z takiej zjeźdżalni i nikomu nie wyszło. No sory winetu, my ze wsi, nie potrafimy :roll: Jak wyszłam, to normalnie takiej radochy dostałam, że w końcu mam zasięg, że ja nie mogę. Następnie poszliśmy do takiej XIII wiecznej wioski i tam sie zaczęło O.o Najpierw nam kazali robić materiały z włóczki. (podzielili nas na 4 grupy chłopaki-dziewczyny, co mnie wkurzyło) Strzelałam tam focha, jako sprowadzona do niewartościowej kury domowej i stwierdziłam, że mam osobowość faceta i bardzo się cieszę, że żyję w XXI w., co wywołało dziwną minę u tej pani, która "mieszkała" w tym domku. Potem robiłyśmy powrozy O.o Potem pan przystojny widząc moją niezbyt zadowoloną minę, zabrał nas do kuźni, gdzie robiliśmy gwoździe :hahaha: (a tak w ogóle to gościu był nieziemski, gadał coś tam z kolegą o TV, więc mądre dzieci, strzliły tekst:
- A od kiedy to w średniowieczu jest telewizja?
- Ja po tej pracy w kuźni, mam jeszcze drugą pracę, w XXI wiecznej wiosce. Dopiero wczoraj nauczyłem się włączać jednostkę centralną. Ale monitora jeszcze nie opanowałem
:hahaha:
Wybieraliśmy też sól z solanki, a na koniec kazali nam się taplać w błotku czyli robić coś z gliny. Odwróciłam się tyłkiem do babki, która tam była i zajęlam się pisaniem smsów. Dziwnie mi się przyglądała :hahaha: Wiem, może i wyjdę na bóg wie jaką paniusię, ale mam paznokcie pomalowane, a tam potem trzeba się było myć w jakiejś deszczówce, w której się myły inne osoby O.o No sory, nie wiem czy jakiś chorób nie mają, ani nic :| Następnie wyruszyliśmy do jakiegoś zamku, który zwiedziliśmy i fruu do domu.
No i nam autobus nie chciał po pierwszym postoju odpalić :hahaha:
Największą atrakcją wycieczki były utarczki słowne na linii blondynka-pan od wuefu. Blondi może sobie pozwolić, bo się spotyka z jego synem ^^ A po za tym nauczyciele się nabijali z dyrektorki O.o Bo tam w tych kopalniach były telefony i goście mówili zeby nie odbierać, bo to na pewno nie bedzie do nas (fajni byli) a jak akurat znajdowaliśmy się pod szkołą, to pan od wuefu i anglista się zaczęli nabijać, ze pewnie pani dyrektor za nimi dzwoni, bo tęskni, czy coś :hahaha: Ale jajca niezłe czasami robili.
No i wuefistka pobiła rekordy w wyglądaniu głupio. Blondynka z odrostami, kobieta po czterdziestce, dwa warkocze sobie zrobiłą, zawiązała jeden wściekle czerwoną gumką (taką zbyt za dużą) a drugą taką samą tylko, ze niebieską. Wygladała nieziemsko :lol:
Co mi przeszkadzało? Hm. Towarzystwo. Byłam z blondi jedną chyba z 5 normalnych osób. Reszta to typowe kujonki. Prawie przyszły ubrane na galowo. Ani się nie odzywały, ani nic. A na koniec zaczęły śpiewać jedzie pociąg z daleka na poważnie, całkowicie :| Nawet nie chcieli żeby im TV włączyć O.o I nie obejrzałam Mody na Sukces :(
I tak się zastanawiałam przez większą część wycieczki, co ja tam robię? Może i mam tą średnią powyżej 5,0, ale ani wiadomości, ani jakieś inteligencji to ja nie mam :|
No i kupiłyśmy sobie z blondynką "Bravo" i tam padałyśmy. Było małe wspomnienie o Housie O.o
No i oczywiście bardzo ynteligenty tekst po dojechaniu do Bochni
"Bochnia i Hercegowina! " :roll:

Zjadłam dwie paczki chipsów(już to czuję w neruniach), które popiłam zielonym pysiem i przegryzłam skittlesami. O tym żyję. I spaaać. Jak połozę się do do soboty chyba nie wstanę :roll:
I takiego zonka złapałam, że ja nie mogę. U mnie na zadupiu łapię iplusa, a tam nima. Dopiero w Jaśle złapałam O.o
Przeczytałam połowę książki S. Kina "Cmętarz Zwieżąt", posłuchałam muzyki, posłuchałam jak to facet po 40 nie moze być juz przystojny i tylko jonas brothers są sexy i próbowałam spać. Oczęta mi sie same zamykają, a pasowałoby jeszcze X files obejrzeć... :(
ToAr! ŁAJZO! Masz w tej chwili tutaj przyleźć i się odbanować! To nie jest prośba, ani nic w tym rodzaju. Ty to masz po prostu zrobić! Już! Żebym ja musiała na wycieczce przez CIebie nerwy tracic! A to, ze się zbanujesz, to jeszcze bardziej będziesz myślał o tym, co się dzieje na forum, więc mi tu nie wciskaj kitu, że to Ci się pomaga uczyć! Pfy! Czy może mam zacząć grozić?

No i mimo wszystko teskniłam. Nawet milion blondynek nie zastąpi was i waszej zÓej energi :twisted:

PostWysłany: Wto 20:48, 16 Cze 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Witaj kremówka :*

jeanne ciekawe przeżycia miałaś :wink: Też tam byłem rok temu a ta zjeżdżalnia była moim przekleństwem bo akurat gdzieś na środku skurcz mnie w łydce złapał :D Ale jak mój kumpel wywalił z tego to prawie ten materac na dole przeleciał.
A nas oprowadzały dwie miłe panie z tego co pamiętam :wink:

PostWysłany: Wto 20:58, 16 Cze 2009
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

jeanneeeeee :przytul:

Kama, dzięki i załóż ten temat, będę podziwiać^^

Kremówko witaj! :*

Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

zero wsparcia ;( i łączenia się w bólu, jeanne jak możesz!

ToAr
(prze)Biegły Rewident
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63

Powrót do góry

Jeanne :D jak miło Cię znów czytac ! :D Się rozpisałaś .. ale przeczytałam wszystko ! :) No to na tej wycieczce widac było bardzo fajnie :) To się cieszę że się dobrze bawiłaś :) A ja teraz muszę spadac :) bo mama
sie wścieka że cały czas siedzę w komputerze :) będę zapewne jutro pa :*

Ewel założę :D ale jutro ;)

/'Life's a bitch until you die.'
----------

Ubrana u siebie ;d

PostWysłany: Wto 20:59, 16 Cze 2009
Kama06
Patomorfolog
Patomorfolog

Pochwał: 1

Powrót do góry

Lesio u nas nikt nie dał rady zjechać, rozumiesz? Po przejechaniu 4 metrów góra, wszyscy sie zatrzymywali :hahaha: Ja uznałam, ze się blaźnić nie będę i tylko patrzyłam :D Mnie dwaj mili panowie :twisted:
Ewel :przytul: Wszyscy byli grzeczni? Czy mam kogoś do wariatkowa wysłać?
ToAr ależ ja Cię wspieram, no nie? Przecież martwię się o Twoją psychikę i w ogóle. Dlatego zamiast czatować na nowe posty, odbanuj się i zabierz się za naukę, bo coś Ci zostało jeszcze prawda? No! Jak możesz mi zarzuca, że nie łączę się z Tobą w bólu, skoro nie widziałeś mojej miny jak Ann mi oznajmiła :evil:

Dodano 1 minut temu:

Kama was też miło czytać :przytul: Wszędzie dobrze, ale na forum najlepiej! :D
Do jutra Kama :**:*

PostWysłany: Wto 21:03, 16 Cze 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne byłaś w Bochni?
moja siostra była tam w zeszłym tygodniu ;)

TuSinka No. 16

PostWysłany: Wto 21:06, 16 Cze 2009
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

Kremówka taaak :D I podobało jej się? :>

PostWysłany: Wto 21:10, 16 Cze 2009
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

no ;)
ja też byłam, w gimnazjum, ale nie na noc... najfajniejsza z tego jest ta zjeżdżalnia moim zdaniem ;)

TuSinka No. 16

PostWysłany: Wto 21:12, 16 Cze 2009
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Lesio u nas nikt nie dał rady zjechać, rozumiesz? Po przejechaniu 4 metrów góra, wszyscy sie zatrzymywali

Nice :wink:
Ja idę sie kąpac, powinienem tu wrócić :wink:

PostWysłany: Wto 21:13, 16 Cze 2009
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 567, 568, 569 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny
Strona 568 z 1383

Skocz do: