|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 697, 698, 699 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
drinknęłam sobie kawkę, zaraz zmykam prasować - to jedyne zajęcie z serii "prac domowych", które faktycznie lubię robić :D
Dodano 4 minut temu:
łaaaa jak te posty umykają szybko :lol:
za mój 5100 post! :drinkuje:
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Czw 18:05, 25 Cze 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hello :* wpadłam tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do babci, a więc co do całego dnia mam strasznie mieszane uczucia i muszę komuś to powiedzieć (sory, że padło na was, ale pisać jest łatwiej niż mówić komuś, coś wprost) :roll: a więc, rano była ładna pogoda to popędziłam do Rewirka najpierw, puściłam go na wybieg z kolegą (który nie widzi na jedno oko, ale to kochane konisko :zakochany: ) łazili sobie ze 2 godzinki a potem wzięłam Rewira na spacerek na uwiązie a Horn szedł sobie za nami dróżką leśną i było fajnie :D potem oczywiście zaczęło padać to schowaliśmy się na hali - Rewir pierwszy raz w życiu był w hali namiotowej, trochę się bał, ale jak zobaczył, że Horn to olewa i najnormalniej w świecie się tarza to się trochę uspokoił, dzielne to moje konisko strasznie... jak padało trochę mniej to zaprowadziłam konie do stajni i pojechałam do Siwka, chciałam go trochę po lonżować na hali, wchodzę a tam jakaś ledwo trzymająca się w siodle laska jeździ na Rozie ( ta klacz na której startuję od 4 lat prawie :evil: ) od razu włączył mi się tryb: zazdrość a potem wnerw :evil: zważywszy na to, że konina zaczęła rżeć jak mnie zobaczyła i chciała podbiec do mnie a to coś na jej grzbiecie tak szarpnęło ją za pysia, że nie miała jak, ale szybko musiałam się opanować, bo klubowi o to chodzi, powiedziałam im, że nie będę z powodów zdrowotnych startować w tym sezonie, bo się boję po prostu a oni, kurde takie numery teraz mi robią, nie wiem czy to było celowo, czy laska po prostu wmówiła im, że świetnie jeździ (dodam, że trenera tudzież instruktora tam nie było z nią, a jak dla mnie to jeździ góra 2 lata, pewnych zachowań jeszcze nie wyćwiczyła, np. dawała łydkę bez jakiegokolwiek wyczucia a kobył reaguje na wszystko, nawet najmniejszy ruch, bo w ujeżdżeniu startuje, do tego miała ostrogi :mdleje: ) albo jest córką jakiegoś sponsora, mniejsza o to, jak chcieli mi pokazać w jakim tempie można zepsuć konia, który od 2 lat nie czuł innego jeźdźca ( na początku mój trener naprawiał to, co zepsułam :lol: a potem już kompletnie odpuścił sobie jazdę na Rozce, bo stwierdził, że nie ma to sensu) to gratuluję! Udało im się! Doskonale wiedzą o tym, że od września mam plan ją wydzierżawić (tata mi obiecał jak się dostanę na studia :P ) bo nie stać mnie, na jej kupno bo koń jest wart dwa razy tyle co Siwy i Rewir razem wzięci... Jeśli myślą, że wrócę do startów tylko dlatego, że wsadzają byle kogo na sportowe konie to nie grubo mylą! Poczekam aż trener z wakacji wróci, ciekawie czy szczęśliwy będzie jak się dowie :roll:
a u Siwego lepiej, dzisiaj już w ogóle nie kulał, nóżki się nie nagrzewają już tak, ale nie pozwoliłam mu jeszcze dzisiaj galopować, profilaktycznie :D
ałłłaaa moje palce... dobra zmykam do babci, będę za godzinkę :*
|
|
Wysłany:
Czw 18:25, 25 Cze 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ewel, dla mnie ten żółciutki drink :D.
Chyba załączę obie dalej ten film o tygrysach-ludojadach - muszę go skończyć. A potem oczekiwane Memento :DDD. Już się doczekać nie mogę :D.
|
|
Wysłany:
Czw 19:16, 25 Cze 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch.. rozpisałaś się , ale przeczytałam. No więc kto normalny by tą laskę do takiego konia dopuścił ? Wyobrażam sobie jak się zdenerwowałaś...
|
|
_________________ /Normalność nie jest normalna u nienormalnych...
/'Life's a bitch until you die.'
----------
Ubrana u siebie ;d
Wysłany:
Czw 19:27, 25 Cze 2009 |
|
Kama06
Patomorfolog

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Welcom zli ludzie ! Jestem u Betti i tworzymy zOoo wokol .
Pozdrowienia dla Was wszystkich, robaczki :*
|
|
Wysłany:
Czw 19:30, 25 Cze 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wróciłam nimfka, Kama06 dziękuję, że przeczytałyście :cmok:
wkurzyłam się na początku, za to jak mnie potraktowali, ale wiem, że o to chodzi, więc muszę przez to jakoś przebrnąć i udawać, że nic się nie dzieje... mam nadzieję, że Rozka na tym całym przedsięwzięciu nie ucierpi, za bardzo, jak mi coś ta laska zepsuje to sobie naprawię, Rozka to mądre konisko i mam nadzieję, że nie da się tak łatwo ;)
|
|
Wysłany:
Czw 19:38, 25 Cze 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej kochani :*
Mamuśka poszła na jakieś nudne zebranie i zabrała ze sobą komputer, więc byłam odcięta od świata.
Arr, jak znowu zobaczysz tą laskę na Rozce to po prostu powiedz jej co o niej myślisz ;) Może i niezbyt mądre, ale przynajmniej Ci ulży.
Założę się, że ktoś musiał wyłożyć niezłą kasę na tą jej jazdę...
|
|
Czw 19:58, 25 Cze 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bry wszystkim natworzyliście tych stron dzisiaj. I jak zawsze nic nie przeczytam :P
|
|
Wysłany:
Czw 20:01, 25 Cze 2009 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
matrixa1
Dermatolog

Pochwał: 6
Miasto: Legionowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Howling_Mad napisał: | lizbona napisał: | usiadłam do Heores V. |
:) Trójka lepsza :P :P :P
Jaki Ty masz duży ten ogród? |
1. W Trójkę tezs grałam, bardzo mi się widziała, ale to było dawno i już jej nie mam. Teraz dorwałam Piątkę i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że powinna miec bardzo dobra karte graficzną, a taką ma Michu na swoim kompie - do którego oczywiście nie chce mnie wpuszczać - i tak sie przepychają z Maciejem, bo Macieja komp to stary rupieć.
2. Wstyd przyznać, ale ogródek mam wielkości znaczka pocztowego, natomiast stwierdzam, że przede wszystkim brak mi siły fizycznej - no i ciągle czekam: aż przyjdzie któryś z chłopaków i mi przeniesie worki z ziemią (jak chapnęłam dwa razy po 75 litrów, to nie mogłam się ruszac dwa dni), aż przyjedzie szambo, żeby mi nie rozorało zasianego, a to deszcz pada, a to patyków zabrakło, a to pies przekopał - ciągle coś. Zaanagżowałam Macieja do wiązania siatek na sznurkach, bo mi kręgosłup wysiadł - śmiał się, że taka łatwa robota, a po chwili sam nie mógł się wyprostować. Dziś zrobiłam resztę (szambonurek był przedwczoraj), najpierw kawałek, bo się rozpadało - no to psy popsuły wszystko. Jak przestało padac - poprawiłam i zrobiłam dalej. Ledwo skończyłam - a ulewa taka, że zamiast trawy, mogłabym ryż sadzić . Nadal pada, więc nie sprawdzę czy coś z nasion zostało, czy wszystko spłynęło. Zostały tylko ze dwa metry, które zrobię gdzieś za miesiąc - jak rzestawię rynnę, bo z nie to na pewno wypłucze wszystko.
No io tak robię i robię, jakbym miała niewiadomo jakie hektary - jakby tu weszło dwóch silnych chłopów, to zapewne w dwa dni by zrobili :>
U nas dziś pogoda okrutna - od rana pochmurno i duszno, w końcu wyszło słońce i nie było czym oddychac, temperatura taka, że sie wszystko natychmiast kleiło. W końcu przyszła burza i ukewa, jest lżej, ale nadal popaduje.
Na dodatek cały czas myślałam, że dziś środa, a tu nagle sie dowiaduję, że jutro piątek - nie ma sprawiedliwości na tym świecie, jak chodze do pracy, nigdy mi czas tak szybko nie leci... :twisted:
|
|
Czw 20:04, 25 Cze 2009 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak jak mówiłem, jestem :D
I od razu przestroga - szerokim łukiem omijajcie tegoroczny film "Laid to rest" - nie wiem jak zjechany musi być umysł kogoś, kto pisał scenariuszdo tego filmu.
|
|
Czw 20:04, 25 Cze 2009 |
|
Athreas
Immunolog

Pochwał: 5
Miasto: Szczecin, ale czasem zawiewa mnie gdzie indziej//Waw
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
lizbona
Diabetolog

Pochwał: 8
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra być może :P to lepiej dla mnie :D
hello wszystkim przybyłym :przytul:
|
|
Wysłany:
Czw 20:08, 25 Cze 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 697, 698, 699 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383 Następny |
Strona 698 z 1383 |
|