Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 702, 703, 704 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Howling_Mad napisał:
Od kogo??

od mojego genialnego studenta politechniki wrocławskiej :) ;) także jestem na bieżąco ze wszystkimi "nowinkami" na ten temat ;)

PostWysłany: Czw 21:46, 25 Cze 2009
Madlen
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 4

Powrót do góry

Rozumiem, rozumiem Arroch: ) W sumie to świetne studia wybrałaś ! Ale mnie bardziej kręci fotografia, co okrutnie wypadło że jest w liceum ( gdy akurat zastanawiam się nad zmianą liceum). Ale i tak pewnie nic z tego nie wyjdzie . Dobre jest to ,że po szkole plastycznej możesz wybrać sobie jaki chcesz kierunek. Nawet ten nie związany z artystycznymi przedmiotami . Ale jednak najbardziej się opłaca.

Howling , a ja wolę tego Hałsa ! Wiesz którego :wink:

PostWysłany: Czw 21:47, 25 Cze 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Madlen napisał:
od mojego genialnego studenta politechniki wrocławskiej Smile Wink także jestem na bieżąco ze wszystkimi "nowinkami" na ten temat Wink

Hehe tam też niby składam ale raczej szans nie ma bo ja genialny nie jestem tylko zwyczajny raczej

PostWysłany: Czw 21:48, 25 Cze 2009
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Powrót do góry

Madlen a ty w prawo celujesz, tak? nigdy w życiu nie zdałabym rozszerzonej historii, chociaż niby wszystkie daty wykułam na pamięć... ale :?
u mnie w klasie była laska (klasa mat-inf-fiz ), która pisała rozszerzoną historię, WOS i coś tam jeszcze bo sobie wymyśliła ( w 3 klasie), że na socjologie będzie zdawać :shock:

PostWysłany: Czw 21:49, 25 Cze 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

helou przybyłym :przytul: :*:*

Howling_Mad napisał:
Mam nadzieje że to się wyjaśni ale żal mi jest bo po tylu latach bez kłótni czy czegoś podobnego nagle takie coś. Z roku na rok coraz bardziej cięty robię się na ludzi muszę się ogarnąć

skoro to taki przyjaciel od przysłowiowej kołyski, to nie martw się, będzie dobrze :* ja też mam taką przyjaciółkę i nigdy nie mogłabym się na nią gniewać dłużej niż jeden dzień

PostWysłany: Czw 21:49, 25 Cze 2009
Chasper
Onkolog
Onkolog

Pochwał: 6

Miasto: Wrocław
Powrót do góry

ann dzięki :P wybrałam takie, na których mi łatwiej będzie, bo wg byłych nauczycieli mam wyobraźnię przestrzenną ;)

PostWysłany: Czw 21:50, 25 Cze 2009
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Cytat:
Hehe tam też niby składam ale raczej szans nie ma bo ja genialny nie jestem tylko zwyczajny raczej

:) a jeszcze gdzie składałeś? żeby dostać się EiT jest łatwiej niż na AiR. Tam nie trzeba mieć fizy zdanej, mata wystarczy.

Cytat:
Madlen a ty w prawo celujesz, tak? nigdy w życiu nie zdałabym rozszerzonej historii, chociaż niby wszystkie daty wykułam na pamięć... ale Confused
u mnie w klasie była laska (klasa mat-inf-fiz ), która pisała rozszerzoną historię, WOS i coś tam jeszcze bo sobie wymyśliła ( w 3 klasie), że na socjologie będzie zdawać

a no tak :) ;) bardzo zależy mi na Uniwersytecie wrocławskim, ale jakoś to marnie widzę :/ myslę jeszcze że jak mi się z prawem nie uda to będę celowac w historię

Ostatnio zmieniony przez Madlen dnia Czw 21:54, 25 Cze 2009, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Czw 21:51, 25 Cze 2009
Madlen
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Chasper napisał:
skoro to taki przyjaciel od przysłowiowej kołyski, to nie martw się, będzie dobrze :* ja też mam taką przyjaciółkę i nigdy nie mogłabym się na nią gniewać dłużej niż jeden dzień

No ale głupio jest mi mimo wszystko różnym ludziom już powjeżdżałem pierwszy raz na oczy widzianym czy tym których dłużej znam ale nigdy nic a dzisiaj siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić

PostWysłany: Czw 21:52, 25 Cze 2009
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Powrót do góry

Arroch napisał:
u mnie w klasie była laska (klasa mat-inf-fiz ), która pisała rozszerzoną historię, WOS i coś tam jeszcze bo sobie wymyśliła ( w 3 klasie), że na socjologie będzie zdawać

różnie bywa, może zorientowała się ze mat-inf-fiz to jednak nie to... a że sie zaparła... to niech socjologia jej idzie na zdrowie :D

PostWysłany: Czw 21:52, 25 Cze 2009
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Madlen napisał:
Smile a jeszcze gdzie składałeś? żeby dostać się EiT jest łatwiej niż na AiR. Tam nie trzeba mieć fizy zdanej, mata wystarczy.

AiR to muszę zmienić niby fizę zdawałem ale kto wie

PostWysłany: Czw 21:54, 25 Cze 2009
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Powrót do góry

skoro już o studiach mowa, to czy tylko ja jestem tutaj biologiem? :roll: :D

zrobiłam sobie przerwę, oznaczyłam 24 bestie, należy mi się truskawkowa pauza :D

PostWysłany: Czw 21:55, 25 Cze 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Cytat:
różnie bywa, może zorientowała się ze mat-inf-fiz to jednak nie to... a że sie zaparła... to niech socjologia jej idzie na zdrowie

to ja znam chłopaka, który 4 lata był w technikum, umysł ścisły a wybrał studia humanistyczne

Madlen
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Chasper wszyscy sobie jaja z niej robili zawsze, bo we wrześniu wymyśliła sobie socjologie, a styczniu zabrała się za program klasy humanistycznej, miała 5 miesięcy na przygotowanie i wyglądała tak, jakby ciężarówka ją przejechała, bo nie spała po nocach i na kawie wiecznie jechała aż w końcu ludzie ją "Brzydula" zaczęli nazywać^^ przynajmniej wesoło było :P

Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

dobra Robaczki, ja idę spać :przytul: :papapa: :*:*

PostWysłany: Czw 21:56, 25 Cze 2009
Chasper
Onkolog
Onkolog

Powrót do góry

Cytat:
różnie bywa, może zorientowała się ze mat-inf-fiz to jednak nie to... a że sie zaparła... to niech socjologia jej idzie na zdrowie

Mój brat chodził do biologiczno-chemicznej, na maturze zdawał WOS i historię a teraz jest magistrem socjologi :wink: Ale wtedy inne czasy były, to egzamin decydował o przjęciu na studia a nie matura.

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Czw 21:57, 25 Cze 2009
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 702, 703, 704 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny
Strona 703 z 1383

Skocz do: