Rozmowy w t(ł)oku #2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 913, 914, 915 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No, zależy, czy lubisz filmy historyczne ;). Osobiście ten serial uwielbiam, ale trzeba przyznać, że nie musi się spodobać każdemu. Szczególnie irytować może kiepska charakteryzacja i raczej teatralny klimat, ale ja i tak uwielbiam ten serial :P.

Ja sobie teraz słucham tego (klip do "d", ale uwielbiam tę piosenkę, z musicalu jest :P):

Link

PostWysłany: Wto 23:37, 07 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

To znaczy tak, lubię, jeśli jest ciekawy :D Bo oglądałem już takie, gdzie zasnąć szło, a tematyka mogłoby się wydawać ciekawa. (bardzo ciekawy był dla mnie program o historii czekolady xD niby nie związane z tematem, ale tak mi się przypomniało :) Wynika to raczej z mojego uzależnienia, i faktu, że nie mam czekolady pod ręką :/ ). A piosenka nawet, nawet :p Dobrze mi się zdaje, że to po francusku?

Kremówka, my sweet sister:* ~Forumowa Mapka Użytkowników~

PostWysłany: Wto 23:49, 07 Lip 2009
Raz3r

Pochwał: 36

Miasto: LbŃ
Powrót do góry

Tak, po francusku :D. Bardzo lubię francuskie musicale - akurat ten jest zatytułowany Le Roi Soleil, czyli Król Słońce - zapewne domyślasz się, że chodzi o Ludwika XIV :). Muzyka świetna - robię sobie nią przerywnik, kiedy nie słucham muzyki z musicalu LOTR xP.

Jeśli lubisz - to polecam. Sama skusiłam się tylko dlatego, że kiedyś napomknął mi o nim tata, a tak naprawdę to zadecydował o tym udział w serialu Dereka Jacobi, w którym się kiedyś kochałam xD. Później okazało się, że jest gejem, to się załamałam (kurcze... ostatnio miałam tak też z Derrenem Brownem - miałyśmy z Salamandrą pojechać do UK i go poderwać, ale Sal wyczytała, że jest gejem :().

PostWysłany: Wto 23:54, 07 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Co oni wszyscy z tą orientacją? Jeden nie mógł być normalny? xD No ja nie mam z tym problemów i nie zamierzam mieć xD Kurczę noo muszę czekoladę zjeść, bo zwariuję, a jak na złość w domu akurat nie ma :/. A może Ty masz, i się podzielisz, człowiekiem "na głodzie" (tak tym narkotykowym, bo czekolada to moje uzależnienie xD)

PostWysłany: Sro 0:01, 08 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Też uwielbiam czekoladę, ale niestety - nie dość, że u mnie w domu nie ma, to jeszcze ten mój ząb... muszę ograniczać :P.

PostWysłany: Sro 0:04, 08 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Ja co jak co, ale ząbki na szczęście zdrowe mam :P Z resztą już gorzej, ale jakoś się trzymam. Ja nie tyle, że czekoladę uwielbiam, ale jestem od niej uzależniony. Muszę zjeść chociaż kawałek(albo coś słodkiego), bo wytrzymać nie mogę później :p A co do Twojego zęba, to dawaj go tutaj, zaraz sobie z nim poważnie porozmawiam, co on sobie myśli, żeby taką ładną i miłą dziewczynę, o tej porze męczyć..

PostWysłany: Sro 0:13, 08 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Pójdę z nim do dentysty, boję się, ale pójdę (mam takiego przystojnego pana dentystę... mmm... :mrgreen:).

Coś sen zaczyna mnie dopadać...

PostWysłany: Sro 0:18, 08 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

No to niech ten sen, który Cię dopada, będzie przystojny jak ten pan dentysta :D
A ja życzę, żeby był słodki, i kolorowy :D Dobranoc (jeśli idziesz spać :D )

PostWysłany: Sro 0:24, 08 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Chciałabym jeszcze zostać, ale nie wiem, czy wytrzymam :P. W każdym razie na razie jeszcze jestem, jak będę szła, to poinformuję ;).

PostWysłany: Sro 0:30, 08 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

No rozumiem, że jakby ktoś inny jeszcze był xD Ale tylko ja jestem chyba, kto by tam ze mną chciał zostać? xD.

PostWysłany: Sro 0:35, 08 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Dobrze wiesz, że miło mi się z Tobą rozmawia (a Tobie ze mną nie?).
No. Poza tym, z kim można porozmawiać o tej porze? Tylko nasze forum daje takie wygody + Ciebie do tej rozmowy :P.

Słuchaj, mógłbyś potrzymać jutro (a raczej dzisiaj :P) za mnie kciuki? A raczej za moją paczkę z filmem - powinna przyjść dzisiaj (znaczy wczoraj xP), ale znasz naszą Pocztę Polską ;).

PostWysłany: Sro 0:38, 08 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

No oczywiście, że bardzo miło mi się z Tobą rozmawia :) A po tym co powiedziałaś, moja twarz zaczęła nabierać koloru czerwieni xD :oops: Dziękuję, że tak myślisz :)
No oczywiście, że będę trzymać kciuki :D Już zaczynam, i nie puszczę, jak nie dojdzie :D A to co zamówiłaś, to jest LOTR, jeśli mogę spytać?

PostWysłany: Sro 0:42, 08 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Tak, tak - zamówiłam sobie resztę kolekcji limitowanej LOTR - miałam już pierwszą część, teraz domówiłam sobie drugą i za masę kasy wylicytowałam trzecią :P. Ale nie żałuję - chciałabym już mieć je w swoich łapkach :D.

PostWysłany: Sro 0:47, 08 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

A co taka edycja limitowana zawiera? (kiedyś w sklepie widziałem, chyba, ale się nie przyglądałem zbytnio xD)

PostWysłany: Sro 0:49, 08 Lip 2009
Raz3r

Powrót do góry

Bo widzisz (teraz przygotuj się na wykład, musisz być przygotowany na takie rzeczy, jeśli pytasz maniaka :P): są dwie edycje, powiedzmy... specjalne. Jedna na rynku nazwana została limitowaną, a druga kolekcjonerską. Ja zaopatrzyłam się w limitowaną, bo taniej to wychodzi, ale oczywiście nie jest tak wypasiona, jak kolekcjonerska :D.
Edycja limitowana (którą kupiłam): zawiera film w dwóch wersjach: kinowej i reżyserskiej (czyli tak naprawdę 2 filmy) + ponadgodzinny dodatek na płycie drugiej. I wygląda tak:

Edycja kolekcjonerska (która strasznie chciałabym mieć, ale tak od ręki dostępna jest jedynie trzecia część, a pozostałe co jakiś czas można kupić za majątek na allegro - np. ostatnio widziałam, że ktoś chciał sprzedać Drużynę Pierścienia za 1000 zł :shock:): zawiera tylko reżyserską wersję filmu, za to na 4 płytach DVD, do tego są jeszcze godziny dodatków - wywiady, jak robili efekty, muzykę itp. Ale to nie wszystko, bo jest jeszcze zawsze dołączona oryginalna replika/figurka z filmu (do pierwszej części: figurki posągów z Argonathu, do drugiej: figurkę Golluma, do trzeciej: replikę Minas Tirith). I wygląda np. tak:

Wykład zakończony :D.

PostWysłany: Sro 1:00, 08 Lip 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 913, 914, 915 ... 1374, 1375, 1376, 1377, 1378, 1379, 1380, 1381, 1382, 1383  Następny
Strona 914 z 1383

Skocz do: