No, zależy, czy lubisz filmy historyczne ;). Osobiście ten serial uwielbiam, ale trzeba przyznać, że nie musi się spodobać każdemu. Szczególnie irytować może kiepska charakteryzacja i raczej teatralny klimat, ale ja i tak uwielbiam ten serial :P.
Ja sobie teraz słucham tego (klip do "d", ale uwielbiam tę piosenkę, z musicalu jest :P):
To znaczy tak, lubię, jeśli jest ciekawy :D Bo oglądałem już takie, gdzie zasnąć szło, a tematyka mogłoby się wydawać ciekawa. (bardzo ciekawy był dla mnie program o historii czekolady xD niby nie związane z tematem, ale tak mi się przypomniało :) Wynika to raczej z mojego uzależnienia, i faktu, że nie mam czekolady pod ręką :/ ). A piosenka nawet, nawet :p Dobrze mi się zdaje, że to po francusku?
Tak, po francusku :D. Bardzo lubię francuskie musicale - akurat ten jest zatytułowany Le Roi Soleil, czyli Król Słońce - zapewne domyślasz się, że chodzi o Ludwika XIV :). Muzyka świetna - robię sobie nią przerywnik, kiedy nie słucham muzyki z musicalu LOTR xP.
Jeśli lubisz - to polecam. Sama skusiłam się tylko dlatego, że kiedyś napomknął mi o nim tata, a tak naprawdę to zadecydował o tym udział w serialu Dereka Jacobi, w którym się kiedyś kochałam xD. Później okazało się, że jest gejem, to się załamałam (kurcze... ostatnio miałam tak też z Derrenem Brownem - miałyśmy z Salamandrą pojechać do UK i go poderwać, ale Sal wyczytała, że jest gejem :().
Co oni wszyscy z tą orientacją? Jeden nie mógł być normalny? xD No ja nie mam z tym problemów i nie zamierzam mieć xD Kurczę noo muszę czekoladę zjeść, bo zwariuję, a jak na złość w domu akurat nie ma :/. A może Ty masz, i się podzielisz, człowiekiem "na głodzie" (tak tym narkotykowym, bo czekolada to moje uzależnienie xD)
Ja co jak co, ale ząbki na szczęście zdrowe mam :P Z resztą już gorzej, ale jakoś się trzymam. Ja nie tyle, że czekoladę uwielbiam, ale jestem od niej uzależniony. Muszę zjeść chociaż kawałek(albo coś słodkiego), bo wytrzymać nie mogę później :p A co do Twojego zęba, to dawaj go tutaj, zaraz sobie z nim poważnie porozmawiam, co on sobie myśli, żeby taką ładną i miłą dziewczynę, o tej porze męczyć..
No to niech ten sen, który Cię dopada, będzie przystojny jak ten pan dentysta :D
A ja życzę, żeby był słodki, i kolorowy :D Dobranoc (jeśli idziesz spać :D )
Dobrze wiesz, że miło mi się z Tobą rozmawia (a Tobie ze mną nie?).
No. Poza tym, z kim można porozmawiać o tej porze? Tylko nasze forum daje takie wygody + Ciebie do tej rozmowy :P.
Słuchaj, mógłbyś potrzymać jutro (a raczej dzisiaj :P) za mnie kciuki? A raczej za moją paczkę z filmem - powinna przyjść dzisiaj (znaczy wczoraj xP), ale znasz naszą Pocztę Polską ;).
No oczywiście, że bardzo miło mi się z Tobą rozmawia :) A po tym co powiedziałaś, moja twarz zaczęła nabierać koloru czerwieni xD :oops: Dziękuję, że tak myślisz :)
No oczywiście, że będę trzymać kciuki :D Już zaczynam, i nie puszczę, jak nie dojdzie :D A to co zamówiłaś, to jest LOTR, jeśli mogę spytać?
Tak, tak - zamówiłam sobie resztę kolekcji limitowanej LOTR - miałam już pierwszą część, teraz domówiłam sobie drugą i za masę kasy wylicytowałam trzecią :P. Ale nie żałuję - chciałabym już mieć je w swoich łapkach :D.
Bo widzisz (teraz przygotuj się na wykład, musisz być przygotowany na takie rzeczy, jeśli pytasz maniaka :P): są dwie edycje, powiedzmy... specjalne. Jedna na rynku nazwana została limitowaną, a druga kolekcjonerską. Ja zaopatrzyłam się w limitowaną, bo taniej to wychodzi, ale oczywiście nie jest tak wypasiona, jak kolekcjonerska :D.
Edycja limitowana (którą kupiłam): zawiera film w dwóch wersjach: kinowej i reżyserskiej (czyli tak naprawdę 2 filmy) + ponadgodzinny dodatek na płycie drugiej. I wygląda tak:
Edycja kolekcjonerska (która strasznie chciałabym mieć, ale tak od ręki dostępna jest jedynie trzecia część, a pozostałe co jakiś czas można kupić za majątek na allegro - np. ostatnio widziałam, że ktoś chciał sprzedać Drużynę Pierścienia za 1000 zł :shock:): zawiera tylko reżyserską wersję filmu, za to na 4 płytach DVD, do tego są jeszcze godziny dodatków - wywiady, jak robili efekty, muzykę itp. Ale to nie wszystko, bo jest jeszcze zawsze dołączona oryginalna replika/figurka z filmu (do pierwszej części: figurki posągów z Argonathu, do drugiej: figurkę Golluma, do trzeciej: replikę Minas Tirith). I wygląda np. tak: