|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 356, 357, 358 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Zdecydowałam, że warto zrzucić parę kilo (już nawet nie rzeczywiście, byle wizualnie) i postanowiłam sobie, że będę ćwiczyć i nie tknę czekolady |
wiesz co jest najlepsze na odchudzanie? gorset ortopedyczny.
pół roku chodzenia w centymetrowej warstwie plastiku i po brzuchu ani śladu.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 14:26, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | wiesz co jest najlepsze na odchudzanie? gorset ortopedyczny. |
A może nawet by mi się przydał, bo ostatnio lekarka wyjechała mi z tym, że mam boczne skrzywienie kręgosłupa. No a ja, sierota, zdałam sobie sprawę, że zawsze noszę torbę na lewym ramieniu, co więcej, jak siedzę przy lapciu, to jakoś tak odruchowo przechylam się na lewo - no i zostało... A torbę noszę sześć lat. :3 Jest stara, wyświechtana i naszywki z zespołami już się odczepiają i furkotają na wietrze, ale koHam ją i tak.
Ale i tak będę ćwiczyć - Bułgaria za półtorej miesiąca, nie mam pół roku. :D
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pią 14:29, 14 Maj 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lusiaczku ! :hahaha:
Gusq napisał: | Ja mam wtedy tylko z histori. |
Jakie tematy ? ;)
Gusq napisał: | Wiem na religi i angielskim całe 45 min będę trzymać i czuwać :*. Wierzę w cb ;* |
ohh ! :przytul:
Ps. internet mi jakoś przerywa. :roll:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 14:30, 14 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | No a ja, sierota, zdałam sobie sprawę, że zawsze noszę torbę na lewym ramieniu, co więcej, jak siedzę przy lapciu, to jakoś tak odruchowo przechylam się na lewo - no i zostało... |
nie wolno!
ja mój kochany plecak nosze zawsze na dwóch ramionach, wyglądam jak lamus, ale to akurat szczegół.
aha, miałam sobie przyczepić moje naszywki, które ostatnio się odczepiły, dobrze, że mi przypomniałaś.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pią 14:31, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ja też mam podobno jakieś skrzywienie kręgów szyjnych ! O.o
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 14:32, 14 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ja też mam podobno jakieś skrzywienie kręgów szyjnych ! O.o |
ponad 50 procent populacji ma jakieś skrzywienie kręgosłupa, ale nie wszysyc o tym wiedzą.
za to takie skrzywienie jak ja ma mniej niż 0,1% populacji, jestem oryginalna :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 14:34, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | za to takie skrzywienie jak ja ma mniej niż 0,1% populacji |
tzn, jakie ?
|
|
Wysłany:
Pią 14:35, 14 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No wiem, że nie wolno, ale jam sierota.
A naszywki mam stare - Nightwish, Evanescence i SoAD. Praktycznie już w ogóle teraz nie słucham tych zespołów, no, oprócz SoAD. (Evanescence się zeszmaciło, a Nightwish zmienił wokalistkę i już mi nie leży). Kiedyś miałam jeszcze Black Sabbath, ale zgubiłam. Przez jakiś czas miałam też przypinkę Guns'n'Roses, ale zgubiłam. A potem nowych już nie kupowałam, bo się bałam, że zgubię. ^^
Pół życia spędziłam w nieświadomości, źle czytając imię wokalisty SoAD :roll:
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Pią 14:35, 14 Maj 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee - oto ciepłe i pachnące ciasto czekoladowe prosto z pieca!
co najważniejsze - wcale nie tuczące!
częstować się proszę :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 14:37, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: |
tzn, jakie ?
|
tzn skolioza powyżej 30 stopni (bo skrzywienie się mierzy w stopniach, nie potrafię tego dokładniej wyjaśnić, na wikipedii chyba o tym jest).
Dodano 2 minut temu:
Gusq napisał: | Co do sprzywień, to ja mam pięknego garba
|
piąteczka!
kiedy ostatnio byłam w zoo to stanęłam obok wielbładów i stwierdziłam, że są dla mnie jak lustro :mrgreen: mają niezbyt inteligentny wyraz twarzy, sa garbate i cos tam przeżuwają.
|
|
Wysłany:
Pią 14:41, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | A ja mam też płaskostopie i chyba kifozę . ;o |
kifoza jest niefajna.
tak samo jak wszystkie inne skrzywienia świata.
|
|
Wysłany:
Pią 14:44, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 356, 357, 358 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 357 z 899 |
|