|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 357, 358, 359 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ejj, no ! 24 godz na dobę słyszę o moich krzywych plecach... a teraz Wy !
Idę szukać mojego pajączka, zaraz wracam. ;)
uhh, to nie pomogę.
Jak będziesz miała II wojnę światową, to się zgłoś. :D:D
Gusq napisał: | Magda, dopisuje , że jesteś Wojownikiem wykrywania błędów |
Moja pani z polskiego by Cię wyśmiała. :mrgreen:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 14:46, 14 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | jakieś durne skrzywienie, którego nawet nie widać, nie jestem fajna. |
bardzo bym chciała, żeby mojego nie było widać, bardzo.
Gusq - miłej zabawy! :*
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Pią 14:46, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jak nagle zniknę, to znaczy, że połączenie z internetem z niewiadomych przyczyn zupełnie się zerwało.
Cały czas się zacina, no ! Co jest ? wrr !
Pa Guśka, baw się dobrze. ;) ;*
Ostatnio zmieniony przez Lady M dnia Pią 14:48, 14 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 14:47, 14 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa napisał: | Jak będziesz miała II wojnę światową, to się zgłoś. |
ja niedługo będe miała i się zgłoszę :mrgreen:
maagdaa napisał: | 24 godz na dobę słyszę o moich krzywych plecach |
ludziom dookoła mnie już się znudziło przypominanie mi, że mam krzywe plecy :mrgreen:
ale okej, przestajemy Ci o tym przypominać.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Pią 14:48, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć ! Rany . Już za 2 dni komunia a w ogóle nie tknęłam swojego pokoju . Tfu , nie tknęłam w ogóle żadnych zadań . Tylko przepisywałam zeszyty ! A w przysżłym tygodniu pytanie z geografii, fizyki , test z historii , test z chemii i matematyki . O zgrozo !
|
|
Wysłany:
Pią 14:49, 14 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | ja niedługo będe miała i się zgłoszę |
:D
Ale za to ja poproszę korepetycje z matmy ! :mrgreen:
Na moje eliminacje pytał mnie Korn, a teraz prosi mnie, żebym ja go przepytała, bo chce powtórzyć do matury.
Więc lusiu, przygarniemy Cię do przepytywania. :hahaha:
|
|
Wysłany:
Pią 14:50, 14 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | A w przysżłym tygodniu pytanie z geografii, fizyki , test z historii , test z chemii i matematyki . O zgrozo ! |
ło matko, ale Wam nawalili...
jakoś sobie poradzisz na pewno - przecież to wszytko nie jest jednego dnia, prawda? (jakby było, to bym to zgłosiła do trybunału praw człowieka).
|
|
Wysłany:
Pią 14:51, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Anuś, u mnie tak samo.
Pocieszam się, że tak może być jeszcze góra 3 tyg. ;)
A potem WAAAAAKACJE ! :jupi:
|
|
Wysłany:
Pią 14:52, 14 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: |
ło matko, ale Wam nawalili... |
cholernie
maria lucie napisał: | jakoś sobie poradzisz na pewno - przecież to wszytko nie jest jednego dnia, prawda? (jakby było, to bym to zgłosiła do trybunału praw człowieka). |
najgorzej we wtorek ! Test z historii , pytanie z geografii i fizyki . Ale to pytanie tyczy się tylko mnie i innych nieobecnych . Nie wspomnę o pracach na kompozycję przestrzenną i powinnam coś zrobić na malarstwo . NIEDŁUGO PRZEGLĄD *trzyma się za głowę*
|
|
Wysłany:
Pią 14:53, 14 Maj 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | To była ironia, mam nadzieję, że wychwyciłaś. |
to jest niesprawiedliwe, że ja tu nie słyszę tonu Twojego głosu, no :mrgreen:
moja koleżanka ma tak, że ironiczne komentarze wypowiada tym samym tonem co wszytko inne i nigdy nie wiemy, czy ona żartuje czy nie.
maagdaa napisał: | Więc lusiu, przygarniemy Cię do przepytywania. |
mam się bać...?!
|
|
Wysłany:
Pią 14:53, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maria lucie napisał: | mam się bać...?! |
absolutnie ! :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Pią 14:55, 14 Maj 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
kto chce za mnie pojechać zawieźć podanie do liceum?
i w ogole kto chce za mnie wybrać klasę? :mrgreen:
musze się w końcu zdecydować, najwyższy czas.
co jest najlepsze? angielski-rosyjski, angielski-niemiecki czy niemiecki-rosyjski?!
|
|
Wysłany:
Pią 14:55, 14 Maj 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 357, 358, 359 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 358 z 899 |
|