|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 471, 472, 473 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq, a u nas nie.. bo "trzeba pracować przez cały rok". W sumie racja, ale...
No, u mnie jest duży wybór, trzeba przyznać :D
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pon 22:06, 17 Maj 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Tatko Smolka :mrgreen:
Naszła mnie ochota na siedzenie całonocne. |
Czy to jakaś propozycja ?? :twisted:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pon 22:07, 17 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Wiola , moim skromnym zdaniem matma źle działa na ludzi , więc zajmij się rach ! |
Cicho bądź! Właśnie udało mi się zrobić zadanie i jestem z siebie bardzo dumna! :mrgreen:
Marg
Ja akceptuję nadziewaną, o ile nie jest owocowa. Jeśli jest, to podrzucam mojemu staruszkowi. :]
Raz jedna koleżanka mnie zabiła. Poprosiła mnie, żebym jej napisała jakąś pracę na ang, no i w zamian kupiła mi czekoladę. Czerwiec, sezon truskawkowy prawie w pełni, powoli nabawiam się truskawkowstrętu, a ta ze wszystkich czekolad wybrała akurat truskawkową Wedla... :roll:
|
|
Pon 22:12, 17 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq, a u mnie.. nawet nie wiem co jest najlepsze. Bo jest wiele szkół sobie równych. Oczywiście do tych najwyższych nawet nie próbuję startować. Ale.. i tak wybór mam duuuuży. Aż za duży.
|
|
Wysłany:
Pon 22:12, 17 Maj 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Ale.. i tak wybór mam duuuuży. Aż za duży.
|
To tak jak w totka - celuj na chybił trafił. ;)
|
|
Pon 22:15, 17 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Gusq napisał: | Wiola , moim skromnym zdaniem matma źle działa na ludzi , więc zajmij się rach ! |
Cicho bądź! Właśnie udało mi się zrobić zadanie i jestem z siebie bardzo dumna! :mrgreen:
Marg
Ja akceptuję nadziewaną, o ile nie jest owocowa. Jeśli jest, to podrzucam mojemu staruszkowi. :]
Raz jedna koleżanka mnie zabiła. Poprosiła mnie, żebym jej napisała jakąś pracę na ang, no i w zamian kupiła mi czekoladę. Czerwiec, sezon truskawkowy prawie w pełni, powoli nabawiam się truskawkowstrętu, a ta ze wszystkich czekolad wybrała akurat truskawkową Wedla... :roll: | :przytul: jak tak można ? :twisted: nie ja tylko zwykłe jadam,ot, takie mam fanaberie :D
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Pon 22:16, 17 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq napisał: | Gim. u nas jest cudowanie i niechciałabym nigdzie inndziej chodzic ! |
Bd w Twoim wieku, no może o rok starsza od Ciebie, nie marzyłam o niczym innym, jak tylko iść w końcu do liceum/technikum gdziekolwiek i zostawić to wszystko za sobą. Moje gim jawi mi się jako senny koszmar i za żadne skarby świata, nawet jeśliby płacili mi kupę szmalu, to nie wróciłabym tam.
|
|
Pon 22:18, 17 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq, też tak chcę! U mnie jest za trudno. Gimnazjum wybrałam.. nawet nie wiem czemu to. O LO pewnie większości w ogóle się nie dowiem, że istnieją...
wiolka17, to by było dobre. Tylko muszę znaleźć szkołę bez niemieckiego :D
|
|
Wysłany:
Pon 22:19, 17 Maj 2010 |
|
whatever
Reumatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Człowiek nie może sobie kawy zrobić, żeby go nie opieprzyli o to, że dom podpala... A skąd ja mogłam wiedzieć, że jak ścierka jest owinięta wokół rączki od czajnika, to się zapali, jak się postawi czajnik na ogniu? No i przecież zdjęłam ostatecznie. No i to nie ja byłam taka inteligentna, żeby tę ścierkę na czajniku zostawić. :roll: |
Shee, chcesz nam w ten obrazowy sposób przedstawić swoje zadatki na piromana :twisted: ? :lol:
|
|
Wysłany:
Pon 22:20, 17 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 471, 472, 473 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 472 z 899 |
|