|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 472, 473, 474 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | jak tak można ? |
Też zadaję sobie to pytanie. ;)
Wiesz, ze mnie to jest łasuch, przyznaję się bez bicia, albo jakaś czekolada jest w domu na stanie, co weekend zazwyczaj siedzę w kuchni i coś piekę... Ten typ tak ma. ;) A kiedyś zarzekałam się, że umiem ugotować tylko wodę na herbatę. :]
Shee
:uscisk: Zdarza się. Ja jakieś 2 tyg temu jak gotowałam z moją mamuśką obiad (prawie wszystkie palniki pozastawiane), to nawet nie poczułam, jak mi się koszulka zjarała. Odchodzę od kuchenki, bo jakoś tak ciepło mi się zrobiło, a tu patrzę, mam przepaloną dziurę na wylot na wys. brzucha. Moja starsza skwitowała, że zapaliłabym się i bym nie poczuła. :mrgreen:
|
|
Pon 22:24, 17 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq, u mnie w gim też nie ma profili. Tylko językami klasy są podzielone (tzn. niemiecki + przedsiębiorczość (wyjątek), niemiecki, niemiecki + rozszerz. angielski, francuski, hiszpański, hiszpański + rozszerz. angielski)
A LO samych ogólnokształcących jest u mnie... około 150 (?)
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pon 22:26, 17 Maj 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Ale ja naprawdę nie rozumiem, jakim sposobem ta ścierka się zapaliła. Może i miałam piątkę z fizyki, ale prawda jest taka, żem noga totalna z tej dziedziny nauki. Ścierka była owinięta wokół rączki. A od rączki do ognia dłoga druga i kręta (no, może nie kręta, ale zdeczka pofalowana). :? |
Użyłaś jakiś nadprzyrodzonych mocy :roll: ??
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Pon 22:27, 17 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
whatever napisał: | to by było dobre. Tylko muszę znaleźć szkołę bez niemieckiego |
A czemu to? Zazwyczaj masz 2 jęz., jednego uczysz się tak na poważnie, do matury, a drugi to tak, żeby tylko zaliczyć i kieta.
Ja to padłam, kiedy usłyszałam od jednej koleżanki, jak jeszcze byliśmy w 1. klasie, że u nich nie mieli ang ani niem, tylko ruski. Jak dla mnie szok w trampkach. :)
|
|
Pon 22:28, 17 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Marguerite napisał: | jak tak można ? |
Też zadaję sobie to pytanie. ;)
Wiesz, ze mnie to jest łasuch, przyznaję się bez bicia, albo jakaś czekolada jest w domu na stanie, co weekend zazwyczaj siedzę w kuchni i coś piekę... Ten typ tak ma. ;) A kiedyś zarzekałam się, że umiem ugotować tylko wodę na herbatę. :]
|
Ja unikam kuchni :lol: a raczej mnie moja rodzicielka tam nie wpuszcza :hahaha: bo się grzebie :lol: ale wode na herbatę umiem zagotować,nawet na gazie, bez chęci spalenia domu :twisted:
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Wysłany:
Pon 22:29, 17 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | a raczej mnie moja rodzicielka tam nie wpuszcza |
Moja to się przyzwyczaiła, że jak ja jestem w domu, to gotuję (czyt. weekendy, ferie, wakacje) i już stwierdziła, że ja tam rządzę. :evil:
Shitzune napisał: | wiolka17 napisał:
uścisk
No co to ma być |
Łączenie się w bólu...? :]
|
|
Pon 22:35, 17 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
[quote"wiolka17"]A czemu to? Zazwyczaj masz 2 jęz., jednego uczysz się tak na poważnie, do matury, a drugi to tak, żeby tylko zaliczyć i kieta. [/quote]
Bo ja nie przeżyję z niemieckim ani jednej lekcji :D
Jak to moja mama mówi, jestem na ten język uczulona,
Gusq napisał: | whatever Haha... ja to jednak mam dobrze ! Ja tam wolę profile! Lepsze to niż u mnie !
Ja planuję wybycie do Olsztyna do `Klasztoru` aby uczyć się łaciny! I będę Alhambra męczyć! |
Też chciałam się uczyć łaciny. Nawet chyba wybiorę jedną szkołę z tym językiem.
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Pon 22:37, 17 Maj 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
wiolka17 napisał: | Marguerite napisał: | a raczej mnie moja rodzicielka tam nie wpuszcza |
Moja to się przyzwyczaiła, że jak ja jestem w domu, to gotuję (czyt. weekendy, ferie, wakacje) i już stwierdziła, że ja tam rządzę. :evil:
|
Moja też czasem mi pozwala coś upichcić :D ale :roll: raczej wtedy ja unikam wtedy kuchni :lol:
|
|
Wysłany:
Pon 22:37, 17 Maj 2010 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeeeest! Zrobiłam i drugie zadanie!!! :jupi:
|
|
Pon 22:38, 17 Maj 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 472, 473, 474 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 473 z 899 |
|