O, nimfka! :**
Gratuluję pobytu w Paryżu! Ja ze swoją Słowacją mogę się schować ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 16:09, 06 Cze 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 16:21, 06 Cze 2009
nimfka także gartuluję pobytu :wink: Ja niestety byłem tylko kiedyś na Słowacji i w Niemczech. Do Francji jeszcze nie zawędrowałem ale prawdopodobnie w przyszłym roku szkolnym będę jechał do Włoch.
Kama06 w 5x23 będzie coś takiego, może nie do końca, ale... Zresztą sama się przekonasz :>
Sob 16:47, 06 Cze 2009
Ooo, DOMA , NIMFKA ! :** Welcom ! Fajnie,że Wasza podróż się udała ! Moja zresztą też. Na to wychodzi,że jesteśmy wszyscy już w komplecie :jupi:
Ja wróciłam od dziadków i postanowiłam,że uczyć się nie będę . Niby oceny z fizyki jeszcze nie wystawione długopisowo ale dopiero mam ją w środę.
A guzik, uczyć się zamiaru już nie mam ! Przynajmniej jak na razie : D
A ja, żeby mieć 6 z techniki, na poniedziałek muszę napisać długaśny referat o silniku diesla. I to ręcznie.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 16:59, 06 Cze 2009
ja już się w ogóle nie uczę bo oceny długopisem wystawione i jeszcze tylko jutro rada i luz :D
Sob 17:00, 06 Cze 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sob 17:02, 06 Cze 2009