Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 472, 473, 474 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

whatever U mnie są tylko dwa gim. Wiec wybory nie miałam! Poszłam do mojej kochanej szkoły :*! Żałuję tylko, że u nas profili w tym roku nie było! tylko chore dopisywanie uczniów do kl. wybranej@!

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Pon 22:22, 17 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Ale ja naprawdę nie rozumiem, jakim sposobem ta ścierka się zapaliła. Może i miałam piątkę z fizyki, ale prawda jest taka, żem noga totalna z tej dziedziny nauki. Ścierka była owinięta wokół rączki. A od rączki do ognia dłoga druga i kręta (no, może nie kręta, ale zdeczka pofalowana). :?

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 22:24, 17 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Marguerite napisał:
jak tak można ?

Też zadaję sobie to pytanie. ;)

Wiesz, ze mnie to jest łasuch, przyznaję się bez bicia, albo jakaś czekolada jest w domu na stanie, co weekend zazwyczaj siedzę w kuchni i coś piekę... Ten typ tak ma. ;) A kiedyś zarzekałam się, że umiem ugotować tylko wodę na herbatę. :]

Shee
:uscisk: Zdarza się. Ja jakieś 2 tyg temu jak gotowałam z moją mamuśką obiad (prawie wszystkie palniki pozastawiane), to nawet nie poczułam, jak mi się koszulka zjarała. Odchodzę od kuchenki, bo jakoś tak ciepło mi się zrobiło, a tu patrzę, mam przepaloną dziurę na wylot na wys. brzucha. Moja starsza skwitowała, że zapaliłabym się i bym nie poczuła. :mrgreen:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pon 22:24, 17 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Zdziwiłabyś się! Rączka cholernie szybko się nagrzewa ! Niekiedy szybciej niż garnek! ;o
Ja na swojej skórze przetestowałam siłę przyciągania ziemskiego ! Lecą szybą na podłogę !

PostWysłany: Pon 22:26, 17 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Gusq, u mnie w gim też nie ma profili. Tylko językami klasy są podzielone (tzn. niemiecki + przedsiębiorczość (wyjątek), niemiecki, niemiecki + rozszerz. angielski, francuski, hiszpański, hiszpański + rozszerz. angielski)
A LO samych ogólnokształcących jest u mnie... około 150 (?)

Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie

PostWysłany: Pon 22:26, 17 Maj 2010
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 5

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Ale ja naprawdę nie rozumiem, jakim sposobem ta ścierka się zapaliła. Może i miałam piątkę z fizyki, ale prawda jest taka, żem noga totalna z tej dziedziny nauki. Ścierka była owinięta wokół rączki. A od rączki do ognia dłoga druga i kręta (no, może nie kręta, ale zdeczka pofalowana). :?

Użyłaś jakiś nadprzyrodzonych mocy :roll: ??

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Pon 22:27, 17 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

whatever napisał:
to by było dobre. Tylko muszę znaleźć szkołę bez niemieckiego

A czemu to? Zazwyczaj masz 2 jęz., jednego uczysz się tak na poważnie, do matury, a drugi to tak, żeby tylko zaliczyć i kieta.

Ja to padłam, kiedy usłyszałam od jednej koleżanki, jak jeszcze byliśmy w 1. klasie, że u nich nie mieli ang ani niem, tylko ruski. Jak dla mnie szok w trampkach. :)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Pon 22:28, 17 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Marguerite napisał:
jak tak można ?

Też zadaję sobie to pytanie. ;)

Wiesz, ze mnie to jest łasuch, przyznaję się bez bicia, albo jakaś czekolada jest w domu na stanie, co weekend zazwyczaj siedzę w kuchni i coś piekę... Ten typ tak ma. ;) A kiedyś zarzekałam się, że umiem ugotować tylko wodę na herbatę. :]

Ja unikam kuchni :lol: a raczej mnie moja rodzicielka tam nie wpuszcza :hahaha: bo się grzebie :lol: ale wode na herbatę umiem zagotować,nawet na gazie, bez chęci spalenia domu :twisted:

PostWysłany: Pon 22:29, 17 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

wiolka17 napisał:

:uscisk:

No co to ma być :oops:
Ale nagrzać się to nie znaczy zapalić się. Tak żeby ogień był i żeby się nawet zwęgliło nieco na rogach. To wciąż do mnie nie przemawia.
To ja nie, to ja od razu poczułam i tak mi wpadło do głowy, ze to pewnie ta głupia ściera.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 22:30, 17 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

whatever Haha... ja to jednak mam dobrze ! Ja tam wolę profile! Lepsze to niż u mnie !
Ja planuję wybycie do Olsztyna do `Klasztoru` aby uczyć się łaciny! I będę Alhambra męczyć!

Dodano 3 minut temu:

Shee: Aż chyba jutro zapytam się moje fizyczki, dlaczego tak się dzieję ! Ciekawe ! A, że kocham fizykę to będzie dla mnie przyjemność!

PostWysłany: Pon 22:34, 17 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Marguerite napisał:
a raczej mnie moja rodzicielka tam nie wpuszcza

Moja to się przyzwyczaiła, że jak ja jestem w domu, to gotuję (czyt. weekendy, ferie, wakacje) i już stwierdziła, że ja tam rządzę. :evil:

Shitzune napisał:
wiolka17 napisał:

uścisk

No co to ma być

Łączenie się w bólu...? :]

PostWysłany: Pon 22:35, 17 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

[quote"wiolka17"]A czemu to? Zazwyczaj masz 2 jęz., jednego uczysz się tak na poważnie, do matury, a drugi to tak, żeby tylko zaliczyć i kieta. [/quote]
Bo ja nie przeżyję z niemieckim ani jednej lekcji :D
Jak to moja mama mówi, jestem na ten język uczulona,

Gusq napisał:
whatever Haha... ja to jednak mam dobrze ! Ja tam wolę profile! Lepsze to niż u mnie !
Ja planuję wybycie do Olsztyna do `Klasztoru` aby uczyć się łaciny! I będę Alhambra męczyć!

Też chciałam się uczyć łaciny. Nawet chyba wybiorę jedną szkołę z tym językiem.

Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie

PostWysłany: Pon 22:37, 17 Maj 2010
whatever
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 5

Powrót do góry

wiolka17 napisał:
Marguerite napisał:
a raczej mnie moja rodzicielka tam nie wpuszcza

Moja to się przyzwyczaiła, że jak ja jestem w domu, to gotuję (czyt. weekendy, ferie, wakacje) i już stwierdziła, że ja tam rządzę. :evil:

Moja też czasem mi pozwala coś upichcić :D ale :roll: raczej wtedy ja unikam wtedy kuchni :lol:

PostWysłany: Pon 22:37, 17 Maj 2010
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Jeeeest! Zrobiłam i drugie zadanie!!! :jupi:

PostWysłany: Pon 22:38, 17 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

whatever napisał:
Też chciałam się uczyć łaciny. Nawet chyba wybiorę jedną szkołę z tym językiem.

NO ja tak samo! Język cudowny! Przez niego chcę jechać do Olsztyna i zostawić moich debili ;* ! Z resztą w Mwo pójdę meczyć sie do LO ;o. A na jaki profil planujesz iść ? ;>

PostWysłany: Pon 22:39, 17 Maj 2010
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 472, 473, 474 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 473 z 899

Skocz do: