Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 48, 49, 50 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Makbeta Wink

Czytaj całość, Makbet jest super! Zresztą to jakoś szczególnie długie nie jest ani nic... I te czarownice <3

PostWysłany: Pon 17:43, 28 Mar 2011
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

Cytat:
Więc znalazłam coś w Focusie, tylko trzeba to jeszcze jakoś przerobić na angielski.

To ci współczuję, ja pewnie siedziałabym nad tym pół nocy ;/

Nettie :
Spojler:

18 chyba teraz będzie ^^ Bo House zawarł z nią umowę, w zamian za ślub ona będzie mu pomagać

Cytat:

Ja ostatnio jestem tępa i nie rozumiem do końca tego, tzn. mogę się domyślać, ale przybliż jakoś jeśli możesz ;*

Bo to trzeba by było wszystko wiedzieć żeby od razu załapać O.o Ale że mi poemat wyszedł, to w spoilerze
Spojler:

Bo wtedy, jak był w wiezeniu to pogadałam trochę z jego siostrą, pierwszy raz, no i ok, wszystko miło, bla bla bla, dziękowała mi za to, że dzięki mnie on się czuje lepiej, no ale nie oszukujmy się, traktowała mnie, jak osobę, która się nim bawi. Wiesz w stylu "nudzi mi sie w życiu, to się oderwę". I że go skrzywdzę. A że ja miałam od dawien dawna schizy, że przeze mnie życie mu ucieka i odbiera sobie szansę na szczęście, bo przecież tam jest biedna jeanne, którą trzeba się zająć, to potwierdziła moje obawy... I niby mi obiecał już dawno, że nie będzie się zamykał na inne, ale ja widzę, że to robi... I jak przyszła mu sąsiadka podziękować i przyniosła mu umówioną kawę, to chciała z nim wyjść [mówiłam mu, że tak będzie, ! O.o ], a on, że nie. Tak samo ta jego nieszczęsna szefowa. Nawet jego siostra mówi, że ona ma dreszcze na sam jego widok, zresztą, to, że on ma jeszcze pracę, to tylko świadczy o tym, jak bardzo w nim jest zakochana. Zresztą, ona go pocałowała najpierw w windzie, potem gdzieś w biurze ( :hahaha: ), no ale w każdym razie, taka sama reakcja j.w. I przecież ja zdaję sobie sprawę, że on też ma potrzeby, których ja nie zaspokoję...
Dobra, bo już zaczynam odchodzić od tematu. Chcę żeby poszedł do tej pieprzonej sąsiadki i się z nią umówil, chociaż dostanę apopleksji jeśli to zrobi, ale chcę żeby był szczęśliwy, żeby dostał tą szansę na normalne życie, szczęśliwe, nawet jeśli ja nie jestem częścią tego. I dupa. Bo jak mam mu to powiedzieć? "kochanie idź się z nią umów, wiem, że mówiłeś, że nie ma takich fajnych cycków jak ja, i chociaż mi serce pęknie to to zrób"? :|

PostWysłany: Pon 17:59, 28 Mar 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Tradycyjnie, jak to ja przeczytałam to co jest pod spoilerem i również jestem w szoku, że tyle się w serialu zmieniło :shock: Przecież ja tylko 3 ostatnich odcinków nie widziałam, no ładnie :roll:
Tyle, że chyba nie mam zamiaru nadrabiać...

Muszę napisać list na angielski i mi się nie chce :roll:

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Pon 18:00, 28 Mar 2011
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Cytat:
Przecież ja tylko 3 ostatnich odcinków nie widziałam, no ładnie Rolling Eyes
Tyle, że chyba nie mam zamiaru nadrabiać...

Obejrzyj! Chcę mieć z kim podyskutować w opiniach, bo na Konwalię to zbytnio liczyć nie mogę O.o

PostWysłany: Pon 18:07, 28 Mar 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Jeanne

Spojler:

Coś czuję, że,pewnie powiem coś za dużo, bo jestem w gÓpim nastroju, ale trudno.
jeanne napisał:
"kochanie idź się z nią umów, wiem, że mówiłeś, że nie ma takich fajnych cycków jak ja, i chociaż mi serce pęknie to to zrób"? Neutral

Przykro mi i nie wiem za bardzo jak Ci pomóc chociaż bym bardzo chciała. Bo już do Ciebie zdążyłam się przywiązać chociaż z reguły to trwa długo, ale w końcu jesteś połówką mojej jaźni :przytul:
jeanne napisał:
Wiesz w stylu "nudzi mi sie w życiu, to się oderwę". I że go skrzywdzę. A że ja miałam od dawien dawna schizy, że przeze mnie życie mu ucieka i odbiera sobie szansę na szczęście, bo przecież tam jest biedna jeanne, którą trzeba się zająć, to potwierdziła moje obawy...

Ogólnie to wszystko co napisałaś rozumiem, tylko skąd pewność że skrzywdzisz, tzn. że nie skrzywdzisz bardziej w ten sposób?

jeanne napisał:
Chcę mieć z kim podyskutować w opiniach, bo na Konwalię to zbytnio liczyć nie mogę O.o

Wiem, wiem my za bardzo zgodne :twisted:

PostWysłany: Pon 18:10, 28 Mar 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Jeanny Woooow... No to mnie zaskoczyłaś.

Spojler:

A cóż się z Cuddy stało?

PostWysłany: Pon 18:13, 28 Mar 2011
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne tylko jakoś mnie zniechęcać zaczął ten serial. Od czasu tego dziwnego proma, nie oglądałam odcinków...

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Pon 18:15, 28 Mar 2011
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Spojler:

Cytat:
Bo już do Ciebie zdążyłam się przywiązać chociaż z reguły to trwa długo, ale w końcu jesteś połówką mojej jaźni przytul
Ja do Ciebie też, o :przytul: A wybredna jestem, ot co!
Cytat:

Ogólnie to wszystko co napisałaś rozumiem, tylko skąd pewność że skrzywdzisz, tzn. że nie skrzywdzisz bardziej w ten sposób?

W pewnym sensie nie mam tej pewności, dlatego nie odcięłam tej "pępowiny" tak drastycznie, ale patrząc na to logicznie. Co może dać 17 letnie dziewczę, 25 letniemu facetowi, mieszkającemu 360km od niej? I to nie jest taki oh ah rozrywkowy typ. Wiem, że jemu potrzeba rodziny, stabilizacji, kogoś z kim mógłby zasypiać... A teraz, przez to, że ma mnie, odbiera sobie szansę na to. Już nawet pomijając to, jest takim pracoholikiem, że w pracy czasem siedzi po 18h, ale to naprawdę tak fajny facet, że mógłby przebierać i wybierać w kobietach... Ale czuje sie za bardzo odpowiedzialny za mnie...

Cytat:

Wiem, wiem my za bardzo zgodne Twisted Evil

I cóż to za dysksuja by była? :roll:

Nettie :
Spojler:

Cuddy nam rzuciła Hałsa!

Nimfka ale odcinki są nawet nawet, chociaż w sumie ja obiektywna nie jestem.

PostWysłany: Pon 18:19, 28 Mar 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nimfka ale odcinki są nawet nawet, chociaż w sumie ja obiektywna nie jestem.

Ja jestem rozczarowana 7 sezonem,ale dalej oglądam.

Jeanny
Spojler:

A co jej zrobił? :>

PostWysłany: Pon 18:25, 28 Mar 2011
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Nettie:

Spojler:

Okazał się być Housem, który nie przeskoczy tego, że boi się, jak ktoś umiera. Cuddy stwierdziła, że myślała, że da sobie radę, ale okazało się, że nie, bo ona musi mieć pewność, że ktoś przy niej będzie jak się będzie działo coś złego, a nie mieć tylko nadzieję.

PostWysłany: Pon 18:29, 28 Mar 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
I cóż to za dysksuja by była? Rolling Eyes

Żadna ;)
jeanne napisał:
odcinki są nawet nawet, chociaż w sumie ja obiektywna nie jestem

Zgodzę się z Jeanne ( dziwne co :hahaha: ), tylko ja te odcinki a przynajmniej Huddy odbieram zbyt osobiście, jeśli można tak powiedzieć.
Jeanne:
Spojler:

jeanne napisał:
A wybredna jestem, ot co!

Ja też ;*

jeanne napisał:
le patrząc na to logicznie. Co może dać 17 letnie dziewczę, 25 letniemu facetowi, mieszkającemu 360km od niej? I to nie jest taki oh ah rozrywkowy typ. Wiem, że jemu potrzeba rodziny, stabilizacji, kogoś z kim mógłby zasypiać... A teraz, przez to, że ma mnie, odbiera sobie szansę na to. Już nawet pomijając to, jest takim pracoholikiem, że w pracy czasem siedzi po 18h, ale to naprawdę tak fajny facet, że mógłby przebierać i wybierać w kobietach... Ale czuje sie za bardzo odpowiedzialny za mnie...

A co Ty byś wolała być
1) z kimś kto jest te 360 km. od Ciebie i mimo, że nie spełnia Twoich potrzeb w stylu stabilizacja itd., ale kto sprawia, że przez krótki nawet moment czujesz wiosnę i nie jesteś sama, jest cudownie
2) czy być sama i szukać kogoś kto da tą stabilizację, ale być może to nie będzie to
Bo może on wybrał i woli tą pierwszą wersję i tak na to patrzy :roll:

PostWysłany: Pon 18:30, 28 Mar 2011
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:
tylko ja te odcinki a przynajmniej Huddy odbieram zbyt osobiście, jeśli można tak powiedzieć.

Odbieram tak jak Konwalia, cóż za zaskoczenie :hahaha:

Spojler:

Cytat:
A co Ty byś wolała być
1) z kimś kto jest te 360 km. od Ciebie i mimo, że nie spełnia Twoich potrzeb w stylu stabilizacja itd., ale kto sprawia, że przez krótki nawet moment czujesz wiosnę i nie jesteś sama, jest cudownie
2) czy być sama i szukać kogoś kto da tą stabilizację, ale być może to nie będzie to
Bo może on wybrał i woli tą pierwszą wersję i tak na to patrzy Rolling Eyes

Ale jest ta 3 opcja wiesz? Że znajdzie kogoś, kto mu da to co ja i będzie tam, z nim... Będzie mógł go wykopać do lekarza, jak będzie chory, czy pójść mu zrobić zakupy... A przecież to nie byłoby tak, że o, umawia się z nią, to ja mu każe spadać. Bez pewności, że ma na kogo liczyć, bym go nie zostawiła...

Dodano 3 minut temu:

Szukam czegoś, a tu na mnie naskakuje tytuł:
Cytat:
Magdalena Juszczyk opowiada o traumie z dzieciństwa, jaką wywołało przeczytanie szkolnej lektury

Konwalia! Nie czytamy Makbeta bo będziemy mieć potem traumę :hahaha:

PostWysłany: Pon 18:43, 28 Mar 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
To ci współczuję, ja pewnie siedziałabym nad tym pół nocy ;/

Nie umiem działać w nocy :C
Gdyby ten głupi angielski był ostatni, na pewno poszłabym do domu, a tak zostaje jeszcze powtórzenie z matmy.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pon 18:46, 28 Mar 2011
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

jeanne napisał:
Nie czytamy Makbeta bo będziemy mieć potem traumę hahaha

Czyżbyś sugerowała,ze jestem skrzywiona psychicznie? :> :(

PostWysłany: Pon 18:49, 28 Mar 2011
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne, hej hej, jesteś jeszcze? bo muszę cię o coś spytać.

Zmęczonam jak diabli, na dodatek mam straszny katar, dłonie mi pachną odczynnikami, a amoniakiem najbardziej i jeszcze wypiłam już jedną kawę, a mam straszną ochotę na drugą.
need a hug.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Pon 18:49, 28 Mar 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 48, 49, 50 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 49 z 552

Skocz do: